Kezdőlap AKTUÁLIS Szakított párjával Curtis, különválnak gyermeke édesanyjával! Itt a nagy bejelentés!

Szakított párjával Curtis, különválnak gyermeke édesanyjával! Itt a nagy bejelentés!

Nehéz pillanatokat él át Curtis. A hányattatott sorsú rapper, akinek épp az elmúlt évben jött helyre magánélete, s újra kibékült Majkával is, most váratlan hírt közölt: szakítottak párjával, gyermeke édesanyjával, Krisztinával.

Curtis az Instagram oldalán ezt írta:

„Nehéz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszáj előre tekinteni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb.

Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy külön válunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást.

Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája.

Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön.

Mindig ott leszek a fiam mellett, támogatom, próbálok a lehető legtöbb időt vele tölteni.

Sok csodás pillanatot éltünk meg családként, sosem feledem az életem ezen szakaszát, de most egy új időszak jön.

Ismerem magam, tudom, hogy lesznek nehéz napok, de abban is biztos vagyok, hogy megtalálom a boldogságomat. Köszönök mindent, Kriszti, SZERETLEK kisfiam!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

/megkérem a sajtót ne keressen mert nem fogok többet erről a témáról beszélni/ Nehèz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszàj előre tekinteni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb. Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy külön válunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást. Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája. Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön. Mindig ott leszek a fiam mellett, tàmogatom, próbàlok a lehető legtöbb időt vele tölteni. Sok csodás pillanatot éltünk meg családként, sosem feledem az életem ezen szakaszát, de most egy új időszak jön. Ismerem magam, tudom, hogy lesznek nehèz napok, de abban is biztos vagyok, hogy megtalàlom a boldogságomat. Köszönök mindent, Kriszti, SZERETLEK kisfiam!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

loading...