Kezdőlap AKTUÁLIS Sosem találnád ki kivel alkot egy párt már 8. hónapja Cinthya Dictator!

Sosem találnád ki kivel alkot egy párt már 8. hónapja Cinthya Dictator!

Egy nyilvános eseményen, egy díjátadó gálán mutatkozott először a nagyközönség előtt Cinthya Dictator, ahol az #alkotók kategóriájában jelölték.

A fiú csak miatta ment el a rendezvényre: szeretett volna mellette lenni a dicsőséges pillanatban. Cinthya ugyan nem nyert, de csodás estét töltött párjával, az Anti Fitness Club együttes alapítójával, Molnár Tamással, aki jelenleg a Jetlag együttes énekese.

A fiatalok már 8 hónapja alkotnak egy párt, de már tizennégy éves koruk óta ismerik egymást.

„…mindketten újpestiek vagyunk, minden reggel együtt utaztunk a suliba. Tizennyolc évesen szerepeltem az akkori együttese, az Anti Fitness Club videóklipjében, és utána is tartottuk a kapcsolatot: igaz, nem túl szorosan – meséli Cinthya a hot! magazinnak.

– Egy évvel ezelőtt egy sportcipő kampányában én letten a női karakter, de szerettek volna egy fiút is. Kértek, hogy ajánljak valakit, de senki sem tetszett azok közül, akiket javasoltak. Mondták, hogy hozzám jobban passzoló, tetovált fiúra lenne szükségük.

Eszembe jutott Tomi, és annyira megtetszett nekik a fényképe, hogy őt választották. Tomi hálából meghívott vacsorázni… – mesélt Cinty az egymásra találásukról, és azt is elárulta, hogy párjával egymás szomszédságában élnek a belvárosban.

loading...