Kezdőlap AKTUÁLIS Sebestyén Balázs kegyetlenül kiosztotta Koholák Alexandrát,amiért beteg, kiszolgáltatott emberektől pénzt kérnek

Sebestyén Balázs kegyetlenül kiosztotta Koholák Alexandrát,amiért beteg, kiszolgáltatott emberektől pénzt kérnek

MEGOSZTÁS

Balázsék a reggeli rádió adásban felhívták Koholák Alexandrát, akinek nagyon kellemetlen kérdéseket tettek fel. Végül Balázs rendkívül vészjósló módon zárta le a beszélgetést. Közölte, hogy ha valaki reményvesztett, daganatos és gyógyíthatatlan embereknek pénzért hazudik gyógyulást, azt a kozmikus karma a legroszabbakkal fogja súlytani, kibírhatatlan fájdalmat fog átélni az aki ilyenekből anyagi hasznot próbál húzni.

A lány Sebestyén Balázsék reggeli műsorában, élő adásban képtelen volt egyértelmű válaszokat adni a műsorvezetők kérdéseire, ráadásul Balázst is megpróbálta belekeverni a furcsa hitvallásába.,írja a ripost.hu

A beszélgetés után Sebestyén Balázs fontos üzenetet fogalmazott meg a hallgatóknak, és Alexáékról is elmondta a véleményét.

„Ez egy súlyos karmikus bűncselekmény, beteg, kiszolgáltatott emberektől pénzt elfogadni és hamis gyógyulást ígérni nagyon súlyos. Látod, itt nem kívánom a jogszabály szigorítást, se a rendőrséget, se a NAV-ot. Az univerzum ezt majd helyreteszi. Ez egy karmikus öngyilkosság, ahogy szokták mondani. (…) Ordítva bűzlik, nagyon súlyos bűntett. Hagyd, hogy a karma intézze a dolgát! Aki bajban van, akiről ne adj’ isten tényleg lemondanak az orvosok, azok kapaszkodnak mindenbe. A kocsiját eladja, a lakását, hitelt vesz fel. Az életed egy ponton mindennél fontosabbá válik… Aztán jön valaki, aki valójában nem tud segíteni és elveszi az utolsó pénzedet, belekapaszkodsz. Fel sem tudod valójában mérni, hogy jó vagy rossz helyen vagy-e. Ez nem egy kézzel fogható dolog. Legyetek nagyon észnél!” – üzente a hallgatóknak a rádiós.

Meghallgatni itt lehet Balázsékat, ahogy kiosztják Alexát!

loading...