Kezdőlap AKTUÁLIS Schobert Norbi elárulta mi volt Gesztesi Károly féltve őrzött titka! Erre készült...

Schobert Norbi elárulta mi volt Gesztesi Károly féltve őrzött titka! Erre készült halála előtt!

Az elhunyt Gesztesi Károly legféltettebb titkáról vallott Schobert Norbi: a sikeres üzletember szerint a színművész a halála előtt nagy dobásra készült a fiával.

Gesztesi Károly halála Schobert Norbit is megviselte, a január 4-én elhunyt színművész temetésén azonban nem lehetett ott, mert külföldön tartózkodott a szeretteivel. Az üzletembernek a hír hallatán egyből eszébe is jutottak a közös emlékek, amikor pedig hazaért a Maldív-szigetekről, egyből kiment Gesztesi Károly sírjához a temetőbe.

– Év végén elkísértem Rékát a Maldív-szigetekre, az alakreformtáborába. Ott hallottam, hogy meghalt Gesztesi Karcsi. Leellenőriztem a neten a hírt, és nagyon rosszul éreztem magam. A kisfiam, Norbika és Lara zokogni kezdett, nagyon szerették Karcsit. Éjjel belenéztem a Shrekbe, s amint meghallottam Karcsi hangját, én is elsírtam magam. Hiszen barátok voltunk. Az elutazásom előtt azzal keresett, hogy segítsek, a fiával, Márkóval le akar fogyni. Nagy dobásra készült, a hős Hunyadi Jánost akarta megfilmesíteni. Márkó lett volna a fiatal Hunyadi, ő pedig az idősebb. Ez volt az ő legféltettebb, közös titkuk – mondta az indirekt.hu-nak Schobert Norbi, aki gyakran járt át Gesztesihez. Elmondása szerint a színész akkor zongorázott, csülköt sütött meg libamájat.

– Megviselt Karcsi halála, tudom, nem az ő felelőssége, hiszen hosszú folyamat végén jutott ide. De amíg élek, bennem marad, hogy talán megmenthettem volna a barátomat – fogalmazott az üzletember, aki a táborból hazajövet egyenesen kiment a budakalászi temetőbe, hogy Gesztesi Károly sírjára 10 szál sárga rózsát tegyen, s elbúcsúzzon jóbarátjától.

Forrás

loading...