Kezdőlap AKTUÁLIS Schobert Norbi: „Egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka...

Schobert Norbi: „Egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka felsír a gyerek”

Megrázó vallomást tett Norbi.

 

Schobert Norbi az RTL-nek adott interjút, amiben kifejtette, hogy megérdemlik az apukák is, hogy megünnepeljék őket, de az igazán nehéz dolga az anyáknak van.

„Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása” – szemlézte az interjút a 24.hu.

Saját gyermekinek nevelésébe is 10 éves koruk után kapcsolódott be.

„Azt kell, hogy mondjam, így összegezve 50 év után, hogy igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot” – mesélte Norbi.loading...