Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez a nő egy ruhacsipesszel szüntette meg a migrénes fejfájását! Megmutatja hogy...

Ez a nő egy ruhacsipesszel szüntette meg a migrénes fejfájását! Megmutatja hogy csinálta!

MEGOSZTÁS

Egy 12 órán keresztül tartó migrénes fejfájás után Elizabeth Hayes minden türelmét elvesztette. A fájdalom enyhítése érdekében elkezdett a neten keresgélni és felfedezett egy eszközt, amely az Aculief névre hallgat.

Az eszköz használatával garantálták, hogy az akupresszúrának köszönhetően megszűnik a fejfájás, még a migrénes is. Az eszközt a kézre kell helyezni a mutató és a hüvelykujj közötti részre.

Tökéletes alternatíva

Elizabeth örült, hogy megoldásra lelt, azonban képtelen volt várni, akár napokat is arra, hogy megérkezzen a gyógyeszköz, ezért úgy gondolta, hogy kezébe veszi a sorsát és keres egy hasonló eszközt otthon, ami nem volt más, mint egy ruhacsipesz.

Ugyanolyan módon helyezte fel a kezére, ahogy a reklámozott terméknél látta és csodák csodájára pár perc múlva megszűnt a fejfájása. Annyira ledöbbent az eredménytől, hogy azonnal megosztotta tapasztalatát a világgal a Facebookon.

“Ez a csipesz ma este megmentette az életemet. Mindössze 1 perc után megkönnyebbültem és 20 perccel később elmúlt a fájdalmam.”

A bejegyzése ezután több, mint 25.000 megosztást kapott

Az akupresszúra előnyei

Az akupresszúra a kínai orvoslás egy ősi módszere, amelynek alapját a test bizonyos pontjai és a szervek közötti kapcsolat és energiaáramlás adja. Az akupresszúra segít szabályozni az egyensúlytalanságokat a testben, de itt az akupunktúrával ellentétben nem tűkkel, hanem tompább felületekkel gyakorolnak hatást.

Az LI 4 pont, amely a kézen a mutatóujj és a hüvelykujj között található egyik akupresszúrás pont, segít a fejfájás megszüntetésében, ezen kívül a fogfájás, a nyaki fájdalom, a vállfájás, az ízületi gyulladás, a székrekedés és a másnaposságok enyhítésében is.

Csipesszel vagy anélkül is végezheted:

1 -Helyezd a csipeszt vagy fogj rá a jobb kezed mutató és hüvelykujjával a bal kezeden erre a pontra.

2 -Fejts ki folyamatos nyomást ezen a ponton 5 percig. Ha kézzel csinálod, akkor végezz határozott körkörös mozdulatokat a két ujjaddal ezen a ponton. Ne nyomd túl erősen.

3 -Cserélj kezet és ismételd meg újra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...