Kezdőlap AKTUÁLIS Rosszul lett, azonnal kórházba vitték Németh Lajost!

Rosszul lett, azonnal kórházba vitték Németh Lajost!

A LifeTv-n futó Utazás a lelked körül című sorozatában Németh Lajos volt Peller Mariann vendége. Rengeteg mindenről beszélgettek, a hitről, mely az időjós cselekedeteit egy bizonyos irányba viszi, és amiről azt vallja:„ jót tesz nekünk gyarló embereknek, hogy ki vagyunk téve egy olyan felsőbb valaminek, ami azért a cselekedeteinket irányítja.”

De Németh Lajos beszélt egy olyan élményéről is, amikor nagyon megijedt, és szinte a bőrén érezte, hogy valaki segített neki:

„Számtalan ilyen élményem volt, csak akkor, amikor épp történt velem valami, még nem tudatosodott bennem ez a dolog. Amikor viszont túl voltam rajta, akkor visszagondoltam arra, hogy Szűzanyám, lehet, hogy nem is az én saját akaratomból cselekedtem éppen úgy, ahogyan. Én egy családcentrikus ember vagyok, és imádom, amikor a Finnországban élő lányommal, a három gyerekével együtt, valamint az itt élő fiammal és két unokámmal összejövünk.

Tavaly nyáron a Balatonnál voltunk mind, július 13-án, pénteken, amikor rosszul lettem. Mind megijedtünk, azonnal kórházba vittek, és kiderült, hogy szívritmuszavarom volt.Ami aztán szerencsére magától vissza is állt az eredeti állapotba. Utána volt időm még a kórházban elgondolkodni a történtekről. Mi van, ha ez nem akkor ér, amikor ilyen közel van a segítség, a szeretteim körében?

Akkor gondolkodtam el komolyabban azon, hogy az idő mennyire véges. És milyen mázlista az, aki bizonyos égi vagy földi jeleket kap, és fel is ismeri azokat, amelyek segítségével biztosan jó úton jár az élete során.”

loading...