Kezdőlap AKTUÁLIS Rossz hírek érkeztek Barta Sylviáról, ismét a koronavírus az oka!

Rossz hírek érkeztek Barta Sylviáról, ismét a koronavírus az oka!

Az időjósról az elsők között derült ki, hogy elkapta a koronavírust, amit szervezete nagyon nehezen küzdött le.

 

A negatív tesztje után azonban nem oldódott meg minden. Barta Sylvia négy és fél hónapja kapta kézhez az eredményt, de azóta is vannak tünetei. Ráadásul nem is ez a legmeglepőbb.

Sajnos hiába telnek, múlnak a hetek még mindig nem vagyok a régi! Aggodalomra adnak okot az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom- és ízületi fájdalmak, memória- és látászavarok és még sok egyéb olyan tünet, ami a koronavírus-fertőzés óta jelentkeztek…és nemcsak nálam, hanem a férjemnél is! Ez pedig azért nagyon különös, mert ő tünetmentesen esett át a fertőzésen! Pozitív volt a PCR -tesztje, de egy köhintés vagy más tünetek nélkül győzte le a vírust! És mégis, a fertőzésnek a tünetmentes hordozóknál is lehetnek következményei, ún. maradványtünetei!

– osztotta meg közösségi oldalán Barta Sylvia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

4 és 1/2 hónappal ezelőtt, amikor – a negatív Covid-19 teszttel a kezemben már gyógyultan tervezgettem a jövőt, akkor azt gondoltam, hogy két hónapnyi hosszú betegség után már csak az örömteli felépülés vár rám! Sajnos azonban hiába telnek, múlnak a hetek még mindig nem vagyok a régi! Szerencsére vissza tudtam térni a televízióba és 4 hónap után már edzéseket is tartok, de a régi tettvágy és vitalitás egyelőre a múlté! Dolgozó nőként, háziasszonyként, feleségként, édesanyaként csak a jóleső és indokolt fáradságot ismertem, de ez a betegség óta még mindig tartó krónikus fáradság egészen más! Aggodalomra adnak okoz az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom-és ízületi fájdalmak, memória-és látászavarok és még sok egyéb olyan tünet ami a koronavírus fertőzés óta jelentkeztek…és nem csak nálam, hanem a férjemnél is! Ez pedig azért nagyon különös, mert ő tünetmentesen esett át a fertőzésen! Pozitív volt a PCR -tesztje, de egy köhintés vagy más tünetek nélkül győzte le a vírust! És mégis, a fertőzésnek a tünetmentes hordozóknál is lehetnek következményei, ún. maradványtünetei! A Koronavírus okozta fertőzés, maga a betegség csak a jéghegy csúcsa!!! Ami utána jön, hogy kinél milyen szövődményekkel, tünetekkel, meddig elhúzódó állapot azt nem tudni!? Azok sem nyugodhatnak meg teljesen, akiket nem betegít meg a vírus, netán csak enyhébb tünetekkel lesznek túl a fertőzésen, mert őket is érintheti a fertőzés utáni gyengeség, krónikus fáradság és még sok egyéb nagyon kellemetlen maradványtünet, esetleg szövődmény! Ez a vírus nemcsak a légzőszervrendszert támadja meg, hanem az emésztőszervrendszert, a szívet és a keringést, az agyat és a központi idegrendszert, az érzékszervrendszert, a mozgás szervrendszert is! Ez a vírus nem múlik el nyomtalanul! Mindenkinek megtalálja a leggyengébb pontját! Vegyétek komolyan a járvány elleni védekezést! Maradj ki ebből, amíg csak lehet! #covid_19 #aftercovid19 #életacovidután #maradványtünetek #viseljmaszkot😷 #felelőséggelegymásért #vigyázzunkegymásra #vigyázzmagadra #maszkbanmenő #maszkbanbiztonságos #szeretnék #újra #a #régi #lenni

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

loading...