Kezdőlap AKTUÁLIS Rossz hírek érkeztek a Família Kft. egykori nagypapájáról!

Rossz hírek érkeztek a Família Kft. egykori nagypapájáról!

Baranyi László, a Familia Kft. egykori nagypapája elkapta a koronavírust, otthonában, karanténban küzd a betegséggel.

 

A 93 éves színművészt rosszullétek gyötrik. Hat nappal ezelőtt vette észre magán tüneteket, ezután felhívta a háziorvosát, aki elrendelte neki a tesztet, ami pozitív lett. Baranyi a Borsnak beszélt a betegségről. A lap Sas József halálhíre miatt kereste meg a színészt, ekkor derült ki a dolog.

Elmondta, hogy fogalma sincs, hogyan kaphatta el covidot, hiszen nem jár sehova otthonról, nem találkozott senkivel. Erről már korábban is beszélt, az unokái is le vannak tiltva, nem látogatják őt a járvány alatt.

Laci bácsi, aki a hétvégéig lesz karanténban, a legjobban attól fél, hogy a felesége is elkapja a vírust. A tüneteiről annyit mondott el, hogy „van bennem valami góc, pedig nem mondhatnám, hogy lázas vagyok.
A lázmérő leginkább 35,5-öt mutat, egyszer szökött fel a testhőmérsékletem 38 fölé”. Hozzátette: hálás azért, hogy nem került kórházba.

A lapnak elmondta, hogy nagyon megviseli Sas József halálhíre, hiszen több mint 60 éve voltak barátok.

A temetésére nem tud majd elmenni, mert a humoristát – a zsidó hagyományok szerint – napokon belül végső nyugalomra helyezik, s ő akkor még karanténban lesz.

loading...