Kezdőlap AKTUÁLIS Rendőrt hívtak LL Juniorra és Csillára! Az egyik szomszéd mindent látott…

Rendőrt hívtak LL Juniorra és Csillára! Az egyik szomszéd mindent látott…

L.L Junior szomszédai vasárnap kiabálásra lettek figyelmesek, amikor az énekes és volt párja a folyosón állt neki hangosan vitatkozni. A vita szem- és fültanúi emiatt úgy ítélték meg, hogy értesíteniük kell a hatóságokat – írja a Ripost.

Junior és volt párja, Csilla akkor veszett össze, amikor a nő megérkezett az énekes lakására, hogy közös gyermeküket, Lacikát magával vigye láthatásra.

A Ripostnak az egyik szomszéd mesélte el a történetet, miszerint vasárnap délelőtt Csilla a kiszabott láthatási idő okán érkezett meg L.L Junior lakására, de az énekest nem találta jó lelkiállapotban. Ezt követően hangos vita robbant ki kettejük között. A kisebbik gyermeküket gyászoló szülők a ház körfolyosóján kaptak össze, ami miatt az egyik szomszéd jobbnak látta kihívni a rendőrséget.

A kiérkező járőröknek végül nem kellett intézkedniük, csak jegyzőkönyvet vettek fel, mivel érkezésükkor a vita már elcsendesült.

A Ripost az ügy kapcsán megkereste mindkét felet, akik nem tagadták a dolgot.

„Valóban elfajult köztünk vasárnap délelőtt a vita, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással” – mondja Junior, aki elárulta azt is, hogy amiatt veszekedtek a folyosón, hogy Lacika ne észleljen semmit az egészből. A hatalmas vitát annak tudja be, hogy mindketten rendkívül mély gyászban élnek Dávidka elvesztése óta, és nehezen tudják kezelni az érzéseiket.

Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam, és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy az nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki szintén elvesztette a gyermekét…Egyszerűen összevesztünk, aztán szó szót követett.. Sajnos, egyikünk se ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb

– folytatja az énekes, aki bevallotta: valóban mondott csúnya dolgokat a vita hevében, de se Csillát, se mást nem hibáztat kisfia halála miatt.

Csilla szintén kiemelte, hogy benne sem maradt tüske a vita után, majd a lapnak elmesélte, ő hogyan élte meg az eseményeket.

„Laci felzaklatott lelki állapotban volt, amikor megérkeztem hozzá a megbeszélt időben. Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült, majd elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök, lemondva a közös programról. Igen. vannak vitáink, hiszen óriási és feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk” – mondja.

Az eset óta a páros már megbeszélte a történteket, és bocsánatot kértek egymástól a vita hevében meggondolatlanul kimondott szavakért.

Forrás

loading...