Kezdőlap AKTUÁLIS Rémisztő: kislányra támadt egy szatír a Városligetben – fotó a férfiról

Rémisztő: kislányra támadt egy szatír a Városligetben – fotó a férfiról

Ripost írta meg az esetet, állításuk szerint egy szatír támadt a csoportjától lemaradó általános iskolás lányra. A férfit még időben észrevették, s el is menekült a helyszínről.

 

Nem sokkal az eset után a kispesti Vass Lajos általános iskola tette közzé, hogy egy 9 éves lányt hazáig követett egy férfi, majd a liftnél megtámadta.

“Szerdán, május 23-án egy 9 éves kislány ment haza, amikor vele szembe jött egy 30-40 év körüli férfi, megfordult, és követte a gyermeket. Egészen a liftig, ahol megtámadta a kislányt” – írják a Facebook-oldalukon. Csak egy arra járó lakón múlt, hogy nem történt komolyabb baj.

A rendőrség már keresi a feltételezett elkövetőt, akiről fotót is biztosítottak. Ha valaki felismeri, azonnal vegye fel a kapcsolatokat a hatóságokkal!

“A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 23-án 16 óra és 20 perc körül egy Budapest XIX. kerületi társasház liftjében szeméremsértő módon viselkedett egy gyermekkel” – írják a rendőrség oldalán.

loading...