Kezdőlap AKTUÁLIS Régi kép bukkant elő a Família Kft. szereplőiről. Te felismered még őket?

Régi kép bukkant elő a Família Kft. szereplőiről. Te felismered még őket?

Hány szereplőt ismersz fel?

Csonka Bandi egy jeles eseményről emlékezett meg. Ma 20 éve ugyanis, hogy lement a Família Kft. utolsó része, ami véget is vetett a sorozatnak. Bandi megható nosztalgiával gondolt vissza ezekre az időkre, és elmondta azt is, hogy élete egyik legmeghatározóbb 8 éve volt:

“Csodálatos 8 év, isteni csapat, és itt nem csak a színészekre gondolok, hanem a stáb minden tagjára‼️ Ami ennyire fontos, és meghatározó emlék, azt az ember nehezen engedi el a lelkében. Mindig hálás leszek a sorsnak, hogy részese lehettem, hogy átélhettem, hogy ekkora trambulint jelentett a pályám elején! Kaptam ott egy becenevet, és ma talán még többen szólítanak Picinek, mint akkor, ami ébren tartja a lelkemben az érzést:  Volt egyszer egy Família kft…”

Még egy régi képet is megosztott a teljes csapatról. Te hány szereplőt ismersz fel?

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

20 évvel ezelőtt pont a mai napon, 1999 augusztus 24.-én ment le a Família kft utolsó epizódja, és véget ért a sorozat.🎬 Csodálatos 8 év, isteni csapat, és itt nem csak a színészekre gondolok, hanem a stáb minden tagjára‼️ Ami ennyire fontos, és meghatározó emlék, azt az ember nehezen engedi el a lelkében. Mindig hálás leszek a sorsnak, hogy részese lehettem, hogy átélhettem, hogy ekkora trambulint jelentett a pályám elején! Kaptam ott egy becenevet, és ma talán még többen szólítanak Picinek, mint akkor, ami ébren tartja a lelkemben az érzést: Volt egyszer egy Família kft…❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻👍👍👍

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés,

loading...