Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Pörgesd fel az anyagcseréd otthon

Pörgesd fel az anyagcseréd otthon

Otthon is edzhetsz, hogy felpörgesd az anyagcseréd. Olvass tovább az edzéstervért!

Nincs edzőtermi bérleted? Semmi probléma – a következő gyakorlatsorral gépek nélkül égetheted tovább a kalóriákat. Hasonlóan az edzőtermi programhoz, ezek a természetes mozdulatokban is a főbb izomcsoportok dolgoznak, miközben az anyagcsere felpörög.

Ahogy az előző edzésprogramnál itt is 20 másodpercig tartson egy gyakorlat, minimális pihenőidővel a következő előtt. A kör végén pihenhetsz 40mp-ig, majd következzen még egy sorozat.

 Guggolásból felugrás

Lesz kis izomláz a fenekedben és a combokban ettől a gyakorlattól… Guggolj le, majd gyorsan ugorj felfelé, amilyen magasra tudsz. Érkezz ruganyosan, enyhe térdhajlítással majd ismételj!

 Fekvőtámasz T állással

Végezz fekvőtámaszt, majd mikor kinyomtad magad, fordulj el jobbra, T állásba a bal csuklón és a bal boka külső részén támaszkodva. Jobb karodat nyújtsd ki oldalsó középtartásba. Utána végezd el ugyanezt a másik irányba is!

Kitörés hátra váltott lábbal

Ragadj meg egy-egy kézisúlyt, és húzd fel az álladig őket, mint a boksz védekező-állásában. Végezz kitörést hátrafelé az egyik lábbal. Annyira süllyeszd a súlypontod, hogy a térd majdnem érintse a talajt. Majd következzen a másik láb.

 Csípőemelés lábnyújtással

Már fáradsz? Oké, lefeküdhetsz, a földre, de pihenésről szó sincs. Hajlítsd be a lábakat, talp a talajon és emeld meg a csípőd. Lassan az egyik lábadat nyújtsd ki előre. Húzd vissza, majd jöhet a másik láb.

 Kúszás előre és hátra

Végezd el újra a Pókember mászást, de ez alkalommal visszafelé is. Jót tesz a mély hátizmoknak és a Peter Parker-identitásodnak.

 Húzódzkodás

Kapaszkodj meg a rúdban, karok nyújtva. Dinamikusan húzd fel magad addig, míg az állad a rúd felé nem kerül. Lassan engedd vissza magad kiinduló-helyzetbe.

forrás:MH

loading...