Kezdőlap AKTUÁLIS Padlóra küldte a botrány, komoly döntésre szánta el magát Schobert Norbi

Padlóra küldte a botrány, komoly döntésre szánta el magát Schobert Norbi

Hatalmas botrányt kavart Schobert Norbi, amikor a szülés után elhízott nőket okolta a házasságok megromlásával. Véleménye olyan hatalmas lavinát indított, hogy a fitneszguru úgy döntött: befejezte.

Schobert Norbi megsínylette a szavai által keltett botrányt, több barátja is elfordult tőle, álmatlan éjszakák gyötörték, sok emberben kellett csalódnia, ráadásul az üzlete is megérezte a botrányt. A sok támadás miatt Norbi úgy érzi lelkesedése kihunyt.

“Elment a kedvem mindattól, ami 30 éve hajt. Én fogyasztottam le a legtöbb embert Magyarországon, egyes felmérések szerint, most mégis úgy érzem, akármit csinálok, arról azt gondolják, rossz.” – mondta a fitneszguru a Story Magazinnak.

“Én nem akarok többé abban a világban celeb lenni, ahol teljesítménynélküli sztárocskák megmondóembereknek hiszik magukat. Nem akarok közéjük tartozni. Emberek, partnereim, akik a tányéromból ettek, akik a pénzemből adtak enni a gyereküknek, most belém rúgnak. Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek.” – fejtette ki Schobert Norbi.

“Az biztos, hogy celebműsorokban többé nem fogok bohóckodni. Elképzelhetetlen, mennyire megsebeztek, éjszakákon át nem aludtam.” – mondta Norbi a Story Magazinnak.

Forrás

loading...