Kezdőlap EGÉSZSÉG Oszd meg ismerőseiddel is: ezért kell sós vizet inni!

Oszd meg ismerőseiddel is: ezért kell sós vizet inni!

Azok az emberek, akik a mindennapjaikat egy pohár sós víz elfogyasztásával kezdik, már ismerik azt a csodálatos dolgot, amit ez a kúra, szokás rejt. Ha te még nem tartozol ebbe a csoportba, akkor itt az ideje csatlakoznod, hogy még több ismerősöddel oszthasd meg ezt a titkot!

 

 

 

 

A napod egy pohár langyos sós vízzel kezded, akkor ez hamar felszívódik a szervezetben. Egy héten át minden nap kell fogyasztani, majd egy hét szünetet kell tartani és így tovább…

Hatásai:

Hidratál

Ellátja a szükséges folyadékkal a szervezetet reggel, ami tele van ásványi anyagokkal. Ezáltal hidratálja az egész szervezetet.

Emésztőrendszer

A sós víz pozitív tulajdonságokkal rendelkezik az egész emésztőrendszerre, mivel olyan enzimeket tartalmaz, amely serkenti az emésztést.

sós vizet inni

Idegrendszer

A sós víz ásványai megnyugtatják az idegrendszert és rendszeres fogyasztással elkerülhető a stressz és az álmatlanság.

Méregtelenítés

A test és az egész szervezet megtisztul a méreganyagoktól és baktériumoktól.

Csontritkulás

A sós víz egyik gyógyító hatása a csontok egészségére is kihatással van, így megelőzhetővé válik a csontritkulás.

Egészséges bőr

Pár nap elteltével észrevehetővé válik, hogy a bőr egészséges színt kap és a legapróbb bőrhibák is elhalványulnak, majd eltűnnek.

Ásványi anyagok

Egy pohár sós víz jótékony hatással van az emberi szervezetre, mivel tartalmazza azokat a fontos ásványi anyagokat,amelyre a szervezetnek minden nap szüksége van.

Szerző: tudasfaja.com

loading...