Kezdőlap AKTUÁLIS Összefogott a sztárvilág: Demcsák Zsuzsa, Nyári Dia és Tóth Gabi a neten...

Összefogott a sztárvilág: Demcsák Zsuzsa, Nyári Dia és Tóth Gabi a neten kér segítséget

A kis Zente megsegítése után újra összefogott a sztárvilág, hogy az SMA-val diagnosztizált kisfiú után egy másik csöppségnek is segítsenek: Demcsák Zsuzsa, Tóth Gabi és Nyári Dia is azért kardoskodik, hogy a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő Levente számára is összegyűlhessen a 700 millió forint, amivel kifizethetnék az életmentő génterápiát. A pénz összegyűjtésére azonban már nincsen sok idő.

Demcsák Zsuzsa, Tóth Gabi és Nyári Dia is buzgón hívja fel rajongók figyelmét a Facebook-on arra, hogy az SMA I-ben szenvedő Zente megsegítése után egy másik kisfiú, Levente is ugyanúgy vár a támogatásra. A másfél éves Zentének nemrégiben mindössze egy hét leforgása alatt gyűlt össze a 700 millió forint a világ legdrágább kezelésére, a magyar sztárvilág pedig ismét összefogott, s eltökélten próbálnak segíteni Leventének, akinél a betegség kettes típusát állapították meg. Ám az idő sürget: a kisfiúnak mindössze pár hete van a gyűjtésre, hiszen a kezelést csak kétéves kor előtt kaphatja meg.

“Zente kapott egy esélyt, mert az egész ország összefogott! Kapjon Levente is esélyt! Az unokatestvérem ezzel, az általa írt számmal kívánja mindenki figyelmét felhívni, hogy együtt tudunk tenni valamit. Segítsen mindenki, aki tud!” – írta Demcsák Zsuzsa.

Demcsák Zsuzsához hasonlóan Tóth Gabi is szánt egy posztot közösségi oldalán a kis Levente megsegítésére.

“Többször megmutattuk már, hogy összefogással hegyeket mozgathatunk meg. Bizonyítsuk be ismét, hogy együtt mindenre képesek vagyunk! Sürget az idő, gyorsan kell cselekedni! Leventének szüksége van ránk!” – írta a várandós énekesnő.

Nyári Dia úgy véli: sok kicsi sokra megy, s szeretné, ha az emberek Leventéért is összefognának.

“Fogy az idő, de a remény soha!” – írta a Barátok közt egykori színésznője.

loading...