Kezdőlap AKTUÁLIS Örömhírt jelentett be Jolly barátnője, Barbara!

Örömhírt jelentett be Jolly barátnője, Barbara!

Bejöttek a megérzései Szuperák Barbarának. Nemrég a Kiskegyednek nyilatkozta a csinos 21 éves modell, hogy úgy érzi, Jollyval való szakítását nem lehet biztosra mondani, hiszen nem is úgy váltak el, hogy valamin összevesztek volna és kimondták volna, hogy végleg vége.

Nemrég azt a hírt kaptuk, hogy Jolly újra elköltözött Suzytól és úgy turbékolnak a fiatal lánnyal, mint a galambok.

Egy ismerősük szerint az énekes és a modell lány újra egymásra találtak és hatalmas a szerelem köztük. A Kiskegyed megkereste most is Barbarát, akinek a hangja nagyon boldognak tűnt, de azt mondta, hogy most még nem szeretne nyilatkozni. Azt megerősítette, hogy valóban újra együtt van a zenésszel.     

A mulatós házaspár május végén jelentette be, hogy tizenhárom év után elválnak. Jolly el is költözött otthonról és hamar rátalált a szerelem egy gyönyörű fiatal lány személyében, akivel fel is vállalták a kapcsolatukat.

Majd jó négy hónap után, a nyár végén vége lett ennek a románcnak és a férfi visszaköltözött kislánya édesanyjához. Úgy tűnt, a legnagyobb békességben megpróbálják megmenteni a házasságukat, együtt vitték iskolába a gyereket, újra álompárnak tűntek. Az iskolai becsengetés után azonban hirtelen jött a kevesek által sejtett fordulat. A férfi elköltözött feleségétől és fiatal exével felmelegítették a kapcsolatukat.

Forrás

loading...