Kezdőlap AKTUÁLIS Öröklött betegségben szenved Gáspár Bea – Őszintén mesélt a kellemetlen tünetekről, amik...

Öröklött betegségben szenved Gáspár Bea – Őszintén mesélt a kellemetlen tünetekről, amik nap, mint nap gyötrik!

Gáspár Beáék családjában mind anyai, mind apai ágon sajnos komoly hagyománya van a cukorbetegségnek. Sőt, a nagyszülők halálát is ez a kór okozta. Bea, és már Evelin örökölte a hajlamot, sőt Beán már komolyan jelentkeztek a tünetek.

 

“Reggelente nem tudok kikelni az ágyból. Tíz óra előtt képtelen vagyok felkelni. Hiába alszom bármennyit, mégis állandóan fáradtnak, levertnek érzem magam.”– meséli a Kiskegyednek a betegség egyik legjellemzőbb tünetét Bea.

Ennek ellenére Bea játszik a súlyos kórral. Nem szedi a gyógyszereit, sőt a cukorbetegek diétáját sem tartja.

 “Elmentünk mi diabetológushoz, vittük magunkkal a kész laboreredményeket, az orvos csak felírta a gyógyszert. Miután semmiféle jótékony hatását nem éreztem, abba is hagytam a szedését.

Az az igazság, hogy a diétát sem követem. Ugyanúgy fehér liszttel főzök, mert nem bírom a fűrészpor ízű barna liszteket, és cukorral édesítek. Az elfogyasztott szénhidrát mennyiséget sem számolom”– meséli.

Mindenesetre a családja most már komolyan aggódik Beáért, aki megígérte, hogy hamarosan felkeres egy orvost, és addig is gyógyteával próbál enyhíteni a tünetein.

Forrás

loading...