Kezdőlap AKTUÁLIS Óriási fordulat: EZT üzeni Sas József a rajongóknak!

Óriási fordulat: EZT üzeni Sas József a rajongóknak!

Ha lassan is, de javul Sas József állapota, aki márciusban esett át kétoldali sztrókon Thaiföldön. Akadozva, de tud beszélni, ki tudja fejezni magát, ami miatt így is szerencsésnek mondható a helyzetében. A család és az ápolók folyamatosan mellette vannak.

Bors megkeresésére a művész lánya válaszolt.

“Nagyon gondosan vigyáznak az édesapámra. Misi min­den ­nap két órát foglalkozik vele, rendszeresen dolgoztatja, fejleszti. Kiviszi a levegőre, beszélgetnek és lefürdeti. Szerencsére neki nem sérült olyan súlyosan a beszédközpontja, de az ápolóval beszélnie is kell, hogy jobb legyen az állapota. Heti háromszor jön a gyógytornász, aki tetőtől talpig átmozgatja, illetve egy kedves hölgy, aki felvigyáz rá, ha én vagy az édesanyám nem lennénk itthon” – mondta Ági.

Azonban Sas Józsefnek egy nagyszerű bejelenteni valója is akadt:

“Hamarosan megjelenik rólam egy könyv, amit pár hét múlva mutatnak be. Nagyon jó a munka a szerzővel, Markos Zoltánnal, zseniálisan ír, ez már a harmadik könyvünk együtt.”

A rajongóknak is üzent:

“Nagyon jólesik, hogy gondolnak rám. Köszönöm, haladok a rehabilitációval, ez egy lassú gyógyulású betegség, itt nincs taktika, ezzel nem lehet szórakozni. Minden reggel tízkor jönnek hozzám, egy olyan ember, aki ehhez ért, félórát dolgozunk rajta, beszélgetünk.”

Bors

loading...