Kezdőlap AKTUÁLIS Óriási bejelentés: ő az X-Faktor új mentora!

Óriási bejelentés: ő az X-Faktor új mentora!

Szerda délben sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Klub, hogy ki ül a távozó Radics Gigi mentori székébe az idei X-Faktor tehetségkutatóban.

Nemrégiben derült ki, hogy Radics Gigi már nem vállalta az idei X-Faktort, így a három énekes, Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci mellé új mentort keresnek. Azóta lényegében mindenki azt találgatja, vajon ki lesz az új tag! Sokak Dér Henire tippeltek, de több magyar énekesnő neve is felmerült.

Nos, a találgatásoknak vége! Az RTL Klub ugyanis ma bejelentette, hogy a 2019-es X-Faktor új mentora.

Dallos Bogit választották, a tehetségkutató mentorszékében 2016 óta helyet foglaló ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti tehát a negyedik évadjukban ismét egy a fiatal énekesnővel fognak együtt dolgozni. A sajtótájékoztatón bemutatkozójában azt mondta, hogy Gáspár Lacitól kicsit tartott, mert a három férfi mentor közül őt nem ismerte, csak Puskás Petit és ByeAlexet.

– Nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Nagyon-nagyon izgatott vagyok, ígérem, hogy jó lesz ez a négyes csapat. Kedves leszek, de őszinte mentor leszek. Attól függ, hogy a versenyzők mit váltanak ki belőlem.

loading...