Kezdőlap AKTUÁLIS Ördög Nóra sírva tett nagy bejelentést

Ördög Nóra sírva tett nagy bejelentést

Ők sem gondolták volna, hogy ilyen sikere lesz a Nánázsia című vlogolásnak.

Ördög Nóra májusban utazott családjával Ázsiába, hogy felvegyék a TV2-n futó Ázsia Expressz-t, a kaland során saját videókat készítette, ezek részeit láthatjuk most a YouTubeon Nánázsia címmel.

Nánázsia vlogból lement már 23 rész, az utazás felénél járunk, ám a TV2 sztárja és férje, Nánási Pál úgy érzik, nagyon kifáradtak a mindennapos vágásban, egyéb munkáig mellett nagyon lefárasztja őket a mindennapi vlogolás. Hétfőn reggel éppen ezért szavazást indítottak, hogy legyen-e folytatás.

“Hétfő este van, november 27-e és egy fél órával ezelőtt zárult le annak a szavazásnak az eredménye, amit még reggel indítottam el a Facebookon. 14 ezer szavazat jött és 96 százalékotok azt mondta, hogy folytassuk a vlogot.” – mondta Ördög Nóra, aki az eredményen elsírta magát.

“Ez egy komoly döntés, ami előtt vagyunk és igazából nagyon sokat beszélgettünk róla. Nem gondoltuk, hogy ennyire szeretni fogjátok és nyilván nagyon sokat válllaltunk. Nagyon szeretjük csinálni ezt a vlogot, csak amikor bevállaltuk, nem tudtuk, hogy ez mivel jár. Munka mellett csináljuk, gyakorlatilag éjjel-nappal, amikor szabadidőnk van. Felelősséggel is tartozunk. Én fizikai fájdalmat érzek, ha nem tudjuk időben kitenni az aktuális epizódot, mert azt érzem, hogy csalódást okozunk.” – tette hozzá.

Hogy végülis milyen döntésre jutottak, kiderül a Nánázsia új részéből:

Forrás:twice.hu

loading...