Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Önts ecetet a szőnyegre és csodában lesz részed!

Önts ecetet a szőnyegre és csodában lesz részed!

Ha szeretnél egy nem mindennapi dolognak a részese és a szemtanúja lenni, amiről utólag tudni fogod, hogy már régóta kerested ezt a csodaszert, akkor fogd meg az ecetet és keverd össze vízzel!

Biztosan vissza tudod még idézni a szőnyeg friss és tiszta állapotát, amikor még újonnan terítetted le a lakásban. Biztosan próbáltad már többször is újjá varázsolni a szőnyeged a különféle tisztítószerek és a házi praktikák segítségével, ugye? Ha igen, akkor nem ismeretlen számodra az a bosszantó dolog, amikor órákig sikálod a szőnyeget és megveszed a legdrágább tisztítószereket, az eredmény azonban mégsem ragad el annyira.

Amire neked van szükséged, az nem más, mint az ecet, amelyek valóságos csodákra képesek a szőnyegeddel. Egy dolgot azonban tudnod kell a használatáról, mégpedig azt, hogy nem tüntet el mindenféle festék hibát, csakis a mindennapi szennyeződéseket. 

Használata:

Keverj össze 1 rész ecetet 2 rész vízzel és öntsd át egy szórófejes flakonba. Alaposan fújd be vele a kényes területet, teríts rá egy tiszta rongyot, majd várj 30 percet. Ezt követően vasald át, a foltnak pedig nyoma sem lesz! 

Szerző: tudasfaja.com

loading...