Kezdőlap AKTUÁLIS Ököllel ütötte, rálépett a nőre, majd kitépte a haját – A magyar...

Ököllel ütötte, rálépett a nőre, majd kitépte a haját – A magyar focista kihallgatása megtörtént!

Régóta a párja tartotta el a 32 éves egykori focistát, T. Lászlót, aki a Zsaru magazin cikke szerint addig verte a nőt, amíg bele nem fáradt az ütlegelésbe.

Ezt megelőzően a munkanélküli férfi a barátaival ment ki egy meccsre, majd egy kocsmában kezdett el sörözni, ahonnan azonban hirtelen felpattant, hogy hazainduljon.

A barátnője csak otthon érte utól, ahol a férfi azonnal sértegetni kezdte, majd a féltékenységtől megvadult T. nekirontott a nőnek. Tenyérrel és ököllel kezdte ütni, többször rálépett az áldozatára, majd a hajából is kitépett egy csomót. A brutális ütlegelés után pedig – mintha mi sem történt volna – lefeküdt aludni.

A párnak másnap családi ebéden kellett volna megjelennie, de a nő a sérülései miatt kimentette magát. Az áldozat apja azonban nem hagyta annyiban a dolgot, felment a IX. kerületi lakásukba. A volt focista ezt meghallva egy másik bejáraton elszelelt, az apa pedig azonnal a kórházba vitte a lányát, majd szólt a rendőröknek.

A nő testét zúzódások borították, és eltört az orrcsontja. Vallomásából kiderült, hogy nem először történt vele ilyen, mert amióta a férfinak nincs munkája, gyakran iszik, olyankor pedig agresszívvá válik.

A férfit kihallgatták kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt, a bíróság pedig távoltartási határozatot hozott ellene. Jelenleg szabadlábon védekezik.

Forrás

loading...