Kezdőlap AKTUÁLIS Hivatalos! Nyilvánosságra hozták Avicii halálának részleteit!

Hivatalos! Nyilvánosságra hozták Avicii halálának részleteit!

Nyilvánosságra hozták Avicii halálának részleteit.

Avicii az omán királyi család egyik tagjának vidéki birtokán hunyt el.

Tim Bergling hirtelen halála megrázta az egész világot. Az április 20-án elhunyt dj családja már korábban elmondta, nagy a valószínűsége annak, hogy Avicii öngyilkos lett, ami mostanra biztossá vált. Az információk szerint a dj nyakán és csuklóján vágások voltak.

A család arról is beszélt, hogy a hatalmas stressz alatt dolgozó, maximalista Avicii a visszavonulását követően a békét és a boldogságot kereste.

Ebből már mindenki számára egyértelmű lehetett, hogy saját kezével vetett véget életének a fiatal dj.

“Nem folytathatta így tovább, meg akarta találni a lelki békéjét. Tim nem illett abba az üzleti gépezetbe, amelyben végül találta magát. Egy érzékeny srác volt, aki imádta a rajongóit, de kerülte a rivaldafényt” – írta a családja, egyértelműen utalva arra, őket sem lepte meg Tim halála, és annak módja sem.

Már csak azt nem értette a világ, ha valóban ilyen szerelmes volt a cseh modellbe, Tereza Kacerovába, ha tényleg közös gyereket akartak, ha pótapja volt fiának, Lukának, akkor miért tett volna ilyet?

Nos, a legfrissebb, hivatalos álláspont újabb kérdéseket vet majd fel az ügyben, ugyanakkor végre választ ad mindenre, ami a világot eddig érdekelte. A Mirror megdöbbentő dolgot állít.

A TMZ információi szerint egy törött üvegdarabbal követte el az öngyilkosságot.

Miért? Vajon miért? Miért döntött úgy egy már fiatalon sikeres és dúsgazdag srác, aki hátat tudott fordítani a sikernek, az italnak, mindennek, hogy végre boldog lehessen, hogy eldobja az életet? Egyelőre nincsenek válaszok, és talán soha nem is lesznek.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

loading...