Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Nostradamus vérfagyasztó jóslatai 2016-ra

Nostradamus vérfagyasztó jóslatai 2016-ra

Michel de Nostredame (Nostredamus) rengeteg meglepő és tragikus eseményt látott előre a történelem során, akár háborúkról, akár a világ menetét megváltoztató politikusokról, felfedezőkről volt szó. Megjósolta az ukrán és szír válságot, de a harmadik világháborút is megjövendölte. Íme a 10 legérdekesebb jóslata 2016-ra.

 

10. Az USA utolsó elnöke Obama lehet

Nostradamus megjövendölte, hogy színesbőrű elnöke lesz az Egyesült Államoknak és 2013-ban Obama nyeri a választást. Ebben a jóslatában azt is állította, hogy ő lesz az utolsó amerikai elnök. Ez talán jelentheti azt, hogy az USA már nem lesz szuperhatalom. De ki lép majd a helyére: Kína, Észak-Korea, Oroszország? Ez még a jövő zenéje.

9. Meglepő időjárási jelenségek

Nostradamus szokatlan időjárás változásokat és természeti katasztrófákat jósolt 2015-re, mint például: „A víz magasabbra emelkedett, mint a föld. Láttam havat tavasszal a 2015-ben a világ egyes részein, valamint szokatlan hőmérsékleti változásokat.” Ezek egy része tényleg megvalósult és a jós szerint ezek a szokatlan jelenségek folytatódni fognak.

8. Szokatlan bolygóegyüttállások

Nostradamus hihetetlen bolygóegyüttállásokról, és egyéb csillagászati változásokról is ír, melyek jelentős változásokat hoznak majd a Földre is. Lehet, hogy ezek újabba földrengések és szökőárak megjelenését okozzák majd.

7. Tűz a Közel-Keletet

Nostradamus arról is ír, hogy a kőolajtermelő területeken Közel-Keleten hatalmas tüzek lesznek (gyújtogatás miatt). Emellett problémákat vetít elő az 2016-os elnökválasztás során is. Talán ez a két esemény összekapcsolódik?

6. Robbanások a Közel-Keleten

Jóslatai szerint sok robbanás várható a Közel-Keleten. Nostradamus szerint repülőgépek szállnak le. A Közel-Keleten igen sok polgárháborús konfliktus alakult ki az utóbbi 4 évben. Az arab tavasz több mint 10 országban csapott át háborúvá, többek között Egyiptomban, Tunéziában, Szomáliában, Líbiában, Bahreinben és Szíriában. 2014. március 8-án eltűnt a Malaysia Airlines Flight 370 utasszállító repülőgép, és egy másik gépet majdnem kilőtt egy észak-koreai rakéta, 2 nappal korábban.

nostradamus

5. A világ vége

Nostradamus arról is írt, hogy az iraki háború az első fontos jele a világvégének. De sok egyéb „előrejelzés” is figyelmeztetett már bennünket erre, köztük például a maják jóslata. 2012-ben “megúsztuk”. És most?

4. Fehér Ház-játékok

Nostradamus azt írta, hogy a Fehér Ház egy háborús realityt játszik a világgal. Azt tervezi, hogy elpusztítja a világot. Az első célpontja a Közép-Kelet lehet. Az amerikaiak a „demokrácia” nevében, illetve a terrorizmus elleni fellépésével nemcsak az ISIS ellen harcol, hanem igyekszik a világtérképet átrajzolni.

3. A lengyeleknek melegük lesz

Ennek talán nem is olyan kicsi a valószínűsége: a globális felmelegedés következtében a tudósok megerősítették ezt az információt. Mivel a hőmérséklet folyamatosan emelkedik az Északi-sarkon, ezért ez a prófécia (egyszer) biztosan valóra válik. (Nézd meg hogyan olvadnak a gleccserek a sarkvidéken.

2. Izrael sorsa

Izrael sorsa még elég homályos, bár Nostradamus római levele 32. pontjában azt írja, hogy Jeruzsálemet megtámadják, és majd a nyugatiak segítenek majd Izraelnek legyőzni az ellenséget.

1. Oroszország segíti a békét

Az oroszok eddig nem szövetkeztek az európaiakkal, viszont Nostredamus szerint, amikor bekövetkezik a háború, az északi király (Oroszországra utalás) közbe fog lépni. Bár nem szívjóságból, hanem talán a világuralmi céljai eléréséért. Lehet, hogy a 2014-ben kitört krími háború már ennek az előszele volt?<

loading...