Kezdőlap AKTUÁLIS Nincs vége: Újra üzent Tóth Gabi Schobert Norbinak!

Nincs vége: Újra üzent Tóth Gabi Schobert Norbinak!

Schobert Norbi kedden újra olajat öntött a tűzre: megint elmondta, hogy nem tágít véleményétől.

 

Az Indexnél hosszan beszélgettek az elmúlt napok botrányáról, s sikerült megint olyat mondania, amivel rengeteg nőt bántott meg. Talán a legszerencsétlenebb mondata az volt, hogy a „terhesség, a szülés nem egy dráma”. Tóth Gabi erre a kijelentésére is reagált, megmutatva milyen is az a valóságban.

„Nagyon jó érzés volt a szülészetről kilépve, frissen mosott hajjal, szépen kisminkelve, magassarkúban várni a férjemet! Annyira boldog voltam, hogy ennyire szép vagyok🤷🏼‍♀️💫 Szerintem a terhesség, a szülés nem dráma!” – írta ironikusan a fotóhoz az énekesnő, amellyel megmutatta, milyen is a valóság a nők többségénél a szülés után.

A botrány kirobbanása után is Tóth Gabi az elsők között tudatta, mennyire felháborítónak tartja a fitneszguru gondolatait: sírva mutatta meg kamera előtt terhességi csíkjait. Korábban ezt mondta a Blikknek:

„Híres ember lévén tisztában kellene lennie azzal, hogy a szavainak súlya van, sorsokat befolyásol jó és rossz irányba. Ha ezzel ő tényleg segíteni akart, nagyon elrontotta. Nem beszélhet így nőkről, akik szülés után a legsebezhetőbb állapotukban vannak” – vallotta az énekesnő, aki pár hete adott életet Krausz Gáborral közös gyermeküknek.

A fitneszguru korábban a stílusa miatt bocsánatot kért, ám továbbra is úgy véli, mondandója megállja a helyét. Mint megírtuk, Norbi és a véleménye külföldi lapokban is feltűnt: a Mirror és a Sun című brit lapok is nagy terjedelemben számoltak be a „Top Hungarian fitness guru” kirohanásáról.

loading...