Kezdőlap AKTUÁLIS Nem titkolja tovább! Várkonyi Andrea elárulta mitől ilyen felhőtlenül boldog!

Nem titkolja tovább! Várkonyi Andrea elárulta mitől ilyen felhőtlenül boldog!

Amióta októberben robbant a bomba: azaz kiderült, hogy szétment az álompár – Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea, egyre csak azt találgatták, vajon egy harmadik lehet-e a szakítás oka.

Tény, hogy a szakítással egy teljesen új korszak kezdődött Várkonyi Andrea életében, amelynek szimbóluma lehet születésnapja is. Az eseményről posztolt fotók alapján Andi túl van a szakítás okozta fájdalmon, kiegyensúlyozottnak boldognak tűnik. A Bors munkatársának elárulta, miért sugárzik ennyire mostanában:

– Ahogy mindenki másnak, nekem is voltak csalódásaim, bizalomvesztéseim, úgyhogy egy ideje arra törekszem, hogy olyanok legyenek mellettem, akik tényleg hozzátesznek az éle­temhez, őszintén és érdek nélkül.

Ezt mára sikerült is megvalósítanom, és borzasztóan jól érzem magam. Felszabadít, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akik önmagamért szeretnek – mesélte a szépséges műsorvezető, akinek életében Radics Gigi és családja egy éve kiemelt helyen van. Andi születésnapján is ott voltak, sőt az ő ajándékuk volt az a limuzin, amivel érte mentek, és amivel később bulizni indultak.

Andi azt is elárulta, hogy nem egy új szerelem miatt lett ennyie vidám és felszabadult:

– Nincs senkim, egyedül vagyok és most önmagamra koncentrálok. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, de nem azért, mert szerelmes vagyok – szögezte le a tévés, aki volt párjával is igyekszik jó kapcsolatban maradni. – Gábor mindig nagyon fontos ember lesz az életemben, tizenkét évet töltöttem vele, ő a kislányom apukája. Én biztos, hogy mindig arra fogok törekedni, hogy egy normális, emberi viszony legyen közöttünk, ami most is így van.

Forrás

loading...