Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Nem sikerül megszabadulni az izzadságfoltoktól? Íme a legegyszerűbb módszer!

Nem sikerül megszabadulni az izzadságfoltoktól? Íme a legegyszerűbb módszer!

Már szép lassan elkezdődött az ősz, de a kánikula szerencsére még mindig tart. A nagy melegben bizony elkerülhetetlen az izzadás, és ez gyakran foltot hagy a világosabb ruhadarabjainkon.

Ha nem akarjuk egy-két használat után eldobni a fehér pólóinkat, tisztítsuk ki őket alaposan.

Az izzadás egy természetes folyamat, azonban, kissé idegesítő lehet, ha már foltot hagy maga után a ruháinkon. Azt gondolnánk, hogy lehetetlen megszabadulni a sárgássá vált izzadtságfolttól, hiszen annyira beleivódott a ruhákba.

Azonban létezik egy olyan természetes módszer, mely újra fehérré varázsolja a ruháinkat, úgy, hogy közben magát az anyagot sem roncsolja. Ezt érdemes kipróbálni!

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál mosogatószer
  • 3-4 teáskanál oxigénes víz
  • 2 evőkanál szódabikarbóna

Alkalmazás:

Keverjük össze egy tálkában alaposan a hozzávalókat, majd a keletkezett masszával kenjük be a megsárgult foltot. Hagyjuk állni legalább egy fél órán keresztül, majd mossuk ki alaposan a ruhát, dörzsöljük jól meg, főleg a hónalj résznél.

Az eredmény hihetetlen! Nem fogunk hinni a szemünknek, ha meglátjuk, hiszen olyan lesz a ruhánk, mint új korában. Soha ne dobjunk el egy megsárgult ruhadarabot sem, előbb próbáljuk ki ezt a módszert, nem fogunk csalódni. Ha bevált osszuk meg ismerőseinkkel is ezt a nagyon hasznos tisztítási módozatot!

Szerző: tudasfaja.com

loading...