Kezdőlap AKTUÁLIS Nem is ülhetett volna autóba – Drámai részletek azi M0-son történt szilveszteri...

Nem is ülhetett volna autóba – Drámai részletek azi M0-son történt szilveszteri tragédiáról

blikk.hu

Halálra gázoltak egy nőt az M0-s autóúton hétfőn késő este – közölte honlapján a rendőrség. A Blikk újabb részleteket tudott meg a szilveszter éjjeli tragédiáról.

A baleset Üllő külterületén történt, amikor két személygépkocsi összeütközött. Az egyik jármű sofőrje kiszállt, őt elütötte egy érkező személyautó. Az asszony a helyszínen életét veszítette. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a mentők egy sérültet kórházba szállítottak.

A Blikk információja szerint a karambolózó autók egyik sofőrje nemcsak ittas volt, de már korábban elvették a jogosítványát ittas vezetes miatt, így nem is vezethetett volna.

Úgy tudjuk, a két sofőr elkezdett egyezkedni az ütközés után, az ittas ugyanis azt akarta elérni, hogy ne hívjanak rendőrt. Eközben a másik, nem ittas asszonyt halálra gázolta egy harmadik autós.

A Blikk információja szerint a rendőrség a főváros több pontján is ellenőrzést tartott az ittas autósok kiszűrése érdekében: többek között a Fővám téren, az Alagútnál és a Margit hídnál is ellenőriztek.

Forrás: blikk.hu

loading...