Kezdőlap AKTUÁLIS Nem hallgatott tovább Marsi Anikó: elmondta milyen ember valójában Palik László

Nem hallgatott tovább Marsi Anikó: elmondta milyen ember valójában Palik László

Marsi Anikó a gyógyulás útjára lépett, ugyanis a tolókocsira már nincsen szüksége, de még nem nehezedhet a lábára a márciusi combtörése után. A rehabilitációjáról mesélt a FEM3 Caféban, majd Palik László is szóba került.

“Furcsa volt a pasi, az az első pillanatban kiderült, ugyanis ő amikor megérkezett a műsorba, volt egy próbánk. Tehát, hogy mindenki tudja, hova kell leülnie, hogy pontosan merről kell bejönnie, megnéztük a kamerákat. Az én Lacim, aki akkor még nekem csak Palik volt, vagy Palik úr, vagy Palik Laci, tök mindegy, olyan arccal jelent meg ezen a próbán, hogy én lefagytam” – mesélte Anikó, majd azt is hozzátette, hogy elképzelni nem tudta, hogy mi lesz ebből.

“Úristen, mi lesz ebből? Hát ez egy szórakoztató vidám műsor. Megjelenik ilyen fejjel? Hát ez biztos, hogy nem fog menni. Én valahogy csak hozzáakartam szólni, vagy valamit akartam kezdeni ezzel a helyzettel, egy kicsit fölrázni, de csak annyi jött ki a számon, hogy Laci, ne haragudj, de nagyon unod? Erre kipattantak a szemei, fölnézett, hogy ez meg ki a jó franc lehet, aki hozzámszólt” – folytatta. A műsorvezetők pedig megkérdezték tőle, hogy azóta is látja-e ezt az arckifejezést?

“Megvan, de most már szerintem nem nekem tartogatja. De különben ez nem egy felvett póz, ő ilyen. Azt hiszem ez a normál állapota, és aztán amikor kigyulladnak a lámpák, akkor ő automatikusan egy sokkal szimpatikusabb arcot ölt magára, mint, ami van neki eredetileg” – mondta nevetve.

loading...