Kezdőlap AKTUÁLIS Nem hallgat tovább! Ő Várkonyi Andrea “titkos” szerelme!

Nem hallgat tovább! Ő Várkonyi Andrea “titkos” szerelme!

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás barátainak nagy része is csak a hírekből értesült arról, hogy a két híresség egy párt alkot!

 

A műsorvezető és a sztárfodrász kapcsolata még friss, ám nem akartak bujkálni, ezért is osztottak meg a közösségi oldalukon egy-egy olyan fotót, amelyből a szemfülesek rájöhettek, hogy alakul köztük valami.

– Csak a legszűkebb környezetünk tudta, hogy mi is van köztünk. Még a viszonylag közelebbi ismerőseink is csak néhány napja tudták meg ezt az egészet, amiben – azt gondolom – nincs is semmi izgi. Két felnőtt ember, aki már ismerte egymást amúgy is, egymásra talált. A jövőt meg senki, így mi sem tudhatjuk, csak remélhetjük – mondta lapunknak szűkszavúan Andrea egy nappal azután, hogy fény derült titkos románcára a mesterfodrásszal.

Bár mind a ketten megerősítették a hírt, hogy egy párt alkotnak, egyelőre részletekről nem kívánnak beszélni. Úgy tudjuk, ennek fő oka, hogy szeretnék megvédeni saját és szeretteik magánéletét, azaz sem a gyermekeiket, sem volt párjaikat nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy saját boldogságukról mesélnek. Andrea két éve szakított Bochkor Gáborral , akivel 12 évig alkottak egy párt, míg Zsidró Tamás és Dobó Kata tavaly ősszel jelentették be, hogy három év után különválnak útjaik.

Egyikük sem gondolta, hogy ilyen hamar rájuk talál újra a boldogság. Andrea a jelenleg is futó, Női titkok Várkonyi Andinál című műsora mellett pszichológiát tanul, rendel, valamint sok-sok konferenciára, kerekasztal-beszélgetésre hívják, így pontosan tudta, hogy a rengeteg munka és otthoni teendői mellett milyen nehéz megtalálnia a megfelelő párt.

– Ahhoz már öreg vagyok, hogy csak úgy ellegyek egy férfi mellett, másra pedig nincs igazán időm. Nem akarok félmegoldást, nem akarok mindenáron szerelmet, kapcsolatot. Majd eljön annak is az ideje – mondta korábban lapunknak Andrea nem sokkal azelőtt, hogy randizni kezdett Zsidróval, most pedig már vállalják is a szerelmüket: talán mert úgy hiszik, nem rövid életű liezon lesz kettejük között.

Forrás

loading...