Kezdőlap AKTUÁLIS Nem adta fel: hónapokig ápolta kómás férjét! Amikor a férfi felébredt, ezek...

Nem adta fel: hónapokig ápolta kómás férjét! Amikor a férfi felébredt, ezek voltak az első szavai…

NEM HITT A FÜLÉNEK A FIATAL ASSZONY, AMIKOR MEGHALLOTTA FÉRJE KÉRÉSÉT! Alig hét hónapja házasodott össze Matt és Danielle Davis, amikor bekövetkezett a tragédia: Matt szörnyű motorbalesetet szenvedett, és kómába esett.

Danielle úgy döntött, egyetlen percre sem hagyja magára öntudatlan férjét. Jóformán beköltözött a kórházba, és minden erejével azon volt, hogy Matt semmiben se szenvedjen hiányt. Mindeközben pedig várta, hogy felépüljön, pedig az orvosok azt mondták, 90 százalék az esélye annak, hogy Matt soha nem ébred fel többé. Danielle viszont ezt nem fogadta el, és odaadóan ápolta férjét.

78281_matt1

Danielle jóformán beköltözött a kórházba Matthez

Három hónappal később pedig igazi csoda történt: matt felébredt a kómából! Beszélni és mozogni ugyan nem tudott, ám az ekkor már az orvosok is bíztak abban, hogy előbb-utóbb újra teljes életet élhet.

Danielle a kórházból hazavitte Mattet, és a nap 24 órájában folyamatosan ápolta. Egy csövön keresztül etette, folyamatosan tornáztatta, hogy az izmai ne sorvadjanak el, folyamatosan beszélt hozzá, hogy szórakoztassa, és minden percben várta, hogy a férfi végre adjon neki valamilyen jelet.

Aztán egy szép napot Danielle (igazából választ sem várva) megkérdezte férjét, hogy mit enne szívesen ebédre. Sokkot kapott, amikor hónapok óta mozdulatlan és néma férje érthetően és tisztán azt válaszolta: „Buffalo csirke szárnyakat”. Amikor az asszony magához tért első meglepetéséből, örömében sikoltozni kezdett. Tudta, hogy férje végre a gyógyulás útján jár, hiszen mindig is ez volt a kedvenc étele.

Matt és Danielle azóta hosszú utat jártak be, a férfi ma újra egészséges, jár és beszél. Szerelmük pedig ugyanolyan erős, mint a kezdet kezdetén.

78283_matt2

Danielle és Matt ma újra boldogok – együtt!

loading...