Kezdőlap AKTUÁLIS Neked is nyáron van a szülinapod? 8 vicces és idegesítő dolog, amit...

Neked is nyáron van a szülinapod? 8 vicces és idegesítő dolog, amit csak te érthetsz igazán!

A születésünk napja, a születési hónapunk és még az évszak maga is, amelyben születünk nagy hatással van az életünkre és a személyiségünkre. Ahogyan sok előnyt, úgy hátrányokat is képes hordozni magában. 

Bár a csillagjegynek szoktak a legnagyobb jelentőséget tulajdonítani, ha a születés időpontja szóba kerül, be kell, hogy valljuk, hogy az is nagy szerepet játszik egy ember életében, hogy melyik hónapra vagy éppen évszakra datálható a világrajötte. Számos dolgot ugyanis más megvilágításba helyezhet.

Elolvasva a következőket, mint nyári gyerek, hányszor fogsz bőszen bólogatni?

#1

Ha belegondolsz, az általános iskolában a legtöbb gyereknek az évben legalább egyszer volt egy speciális napja, amikor mindenki őt ünnepelte. Bezzeg te csak gubbasztottál, tudván, hogy sosem fogják elénekelni neked a Boldog szülinapot! és sütit sem fogsz vinni soha otthonról, hogy tudják, a mai nap más, mint a többi…

#2

Bezzeg, amikor elérkezett a nagy nap és te meghívtad volna néhány osztálytársadat egy jó kis partira játszással, tortával, lufikkal ésatöbbi, senki nem tudod megjelenni, mert mindenki családi nyaralásra ment vagy éppen a távoli nagyszülőknél vakációzott…

#3

Hogy valami pozitív dolgot is említsünk. Annak ellenére, hogy nem sok suliban ünneplés volt az életedben és nem is volt jelen az egész osztály, azért mégiscsak a tiéd volt a legállatibb buli, hiszen medencézni, strandolni és vízipisztolyozni mégis menőbb, mint pulcsiban ülni a teremben és fegyelmezetten villázni a tortát.

#4

Arról se feledkezzünk meg, hogy az unalmas csoki torta helyett nagyobb eséllyel kaptál egy izgalmas és ínycsiklandó jégkrémtortát, hiszen ha meleg van, akkor szabad!

#5

Persze egy strandos bulinál a medence szélén vagy a vízparton a szúnyogok is gondoskodtak arról, hogy senki ne unatkozzon. Minden jóban van valami rossz. A nyárban mondjuk a vérszívók, amit te soha nem fogsz elfelejteni. A szülinapod egyenlő volt a szúnyogcsípésekkel is.

#6

Az sem volt azért olyan rossz, hogy amikor visszamentetek a nyári szünetből, akkor te mindig büszkén húztad ki magad, hiszen te már egy teljes évvel idősebbnek mondhattad magad, mint a többiek, akik majd csak ősszel, télen vagy tavasszal tartották a szülinapjukat. Bár felnőttként ez nem áldás, de fiatalként mindig az volt a legmenőbb, aki a legidősebb volt.

#7

Ha te is augusztusi gyerek vagy, akkor nem kizárt, hogy belecsöppentél abba a helyzetbe, hogy olyan ajándékot nyomtak a kezedbe, aminek a szüleid jobban örültek, mint te. Magyarán egy szép új iskolatáskát, nadrágot vagy cipőt, aminek nagy hasznát veheted a következő tanévben. Éljen..!

#8

Persze, ahogy egyre nagyobb lettél, mindig volt alkalmad arra, hogy tinédzserként, amikor már nem dívott a szülőkkel elmenni nyaralni, akkor össze tudtad trombitálni a bandát és hatalmas bulik keretében megünnepelni a szülinapodat, ami lehet, hogy egy jó kis sátorozást, fesztivált vagy faházazást is magában foglalt.

tudasfaja.com

loading...