Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp december 1. szombat – Próbáld meg nem túl komolyan venni!

Napi horoszkóp december 1. szombat – Próbáld meg nem túl komolyan venni!

MEGOSZTÁS

Ha ma van a születésnapod: Mi az, amire mindig is vágytál, de sosem jött össze? Erre összpontosíts teljes erőddel a következő évben és addig ne nyugodj, amíg valóra nem váltod az álmodat. Ne halogass tovább, hiszen nem tudod, mit hoz a holnap.

Ha egyedülálló vagy, sokkal elégedettebb leszel a szerelmi életeddel a szülinapod táján. Egy barátság ugyanis mélyebb kapcsolattá fejlődhet. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy hosszú távú célotokra összpontosítotok és ez örömet okoz mindkettőtöknek.

Kos

Lehet, hogy úgy érzed a szerencse nem a te oldaladon áll, de ez nem igaz. Ha segítségért fordulsz az univerzumhoz, akkor az elkövetkező 48 órában meg is kapod azt. Amire szükséged van és amit megérdemelsz.

Bika

Nem az a típus vagy, akit könnyű átejteni és ez hasznodra is válik most, hiszen valaki megpróbál majd tévútra terelni. Szerencsére elég ravasz és okos vagy ahhoz, hogy ne dőlj be neki.

Ikrek

Ideje emlékeztetned az embereket, hogy ugyan megbocsátasz és megértő vagy, ez nem jogosítja fel őket arra, hogy kihasználjanak. Ha valaki tiszteletlenül bánik veled, akkor lépj fel ellene. Ezzel legalább gondolkodásra készteted.

Rák

Alig várod, hogy egy új projektbe belekezdhess, de az univerzum azt sugallja, hogy várj még egy kicsit. Biztos, hogy frusztrálni fog a várakozás, de tudd, hogy megvan az oka, ahogy mindennek. Várj és figyeld meg, milyen irányba alakulnak a dolgok.

Oroszlán

Próbáld meg nem túl komolyan venni a többieket ezen a hétvégén. Persze, az élet nem csak móka és kacagás, de ha kicsit megerőlteted magad, akkor képes leszel egy másfajta perspektívából tekinteni a dolgokra és rájössz, hogy nem éri meg az aggódás.

Szűz

Lehet, hogy a barátaidtól és szeretteidtől nem fogsz túl sok figyelmet kapni ezen a hétvégén, de semmi baj. Tény, hogy nagyon el vannak most foglalva egyéb feladatokkal. Legalább így jut idő magadra és arra, hogy egyengesd az utadat.

Mérleg

Ne lepődj meg, ha a mai napon rosszindulatú és csípős megjegyzésekben lesz részed. Reagálhatsz rá hasonló módon is, de miért süllyednél le arra a szintre? Engedd el a füled mellett és tudd, hogy te legalább helyesen cselekszel.

Skorpió

Nem fogsz sokat töprengeni rajta, hogy kimondd-e a véleményedet a mai napon, de vigyázz, mert a bolygók óvatosságra akarnak inteni. Egyesek most sokkal érzékenyebbek lesznek az őket ért kritikára. Inkább kerüld az összetűzéseket.

Nyilas

A legfontosabb most az, hogy tisztán él a fejedben a terv még mielőtt bármit is tennél. A bolygók azt sugallják, hogy ne vesd bele magad semmibe készületlenül, sikert remélve, mert lehet, hogy csak energiát pazarolsz vele.

Bak

Egyesekkel egyszerűen képtelen vagy kijönni és ezeket az embereket a legjobb, ha most messziről elkerülöd. Lehet, hogy nem árt, ha alapvetően mindenkitől elzárkózol, és kicsit magaddal törődsz. Ne hagyd, hogy bárki eltérítsen a célodtól.

Vízöntő

Úgy tűnik, hogy a munkát most nagyon könnyen képes vagy elengedni és a hétköznapokra hagyni. Ez tökéletes hozzáállás. Így tudod magad valóban kipihenni. Ha kedved támad barátokkal tölteni a mai napot, akkor ne hezitálj sokáig, hanem pattanj járműbe és lepd meg őket.

Halak

Nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog az, ahogyan a hétvégédet tölteni akarod, de akkor is azt fogod tenni. Túl sokszor változtattál már a terveiden mások érdekében, szóval itt az idő, hogy magadnak kedvezz végre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...