Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 29. csütörtök – Oroszlánok, Bakok, Ikrek, Kosok, Rákok, Mérlegek,...

Napi horoszkóp augusztus 29. csütörtök – Oroszlánok, Bakok, Ikrek, Kosok, Rákok, Mérlegek, Nyilasok jól figyeljetek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy szakmai vagy üzleti kapcsolatod ma nagy nyomást gyakorol rád, aminek hatására lehet, hogy bedobod a törülközőt. Mielőtt hirtelen döntést hoznál meg, előbb távolodj el egy kicsit a szituációtól és dobd fel magad valamivel.

Bika

Nagyon könnyedén felaprózhatod magad, ha nem figyelsz, és mindenkinek segíteni akarsz a mai napon. Nem arról van szó, hogy nem kell támogatnod másokat, de válogasd meg a saját érdekedben, hogy mire szánod az idődet.

Ikrek

Találkozhatsz a mai napon valakivel online vagy egy baráton keresztül, aki felperzseli a szívedet. Nem lehet előre megmondani, hogy csak egy flört vagy valami komolyabb is kisül majd belőle, mindenesetre érdemes adni neki egy esélyt.

Rák

Ha azon veszed észre magad, hogy valakinek az elismerésére vársz, akkor előbb kérdezd meg magadtól, miért van erre szükség. Nem kell senkinek bizonyítanod semmit. Annyi a dolgod, hogy rájöjj, mennyi mindenre vagy képes és mi mindent véghez vittél eddig.

Oroszlán

Lesz egy kis nézeteltérésed a mai nap egy kollégáddal, ami eléggé felhúz. Ne hagyd, hogy ennek a személynek a tettei megérintsenek téged. Ha kell, akkor állj ki magadért vagy tedd azt, amit te jónak látsz. Bízz magadban.

Szűz

Egy szerelmi ügy ma kivesz a magabiztosságodból, de nem szabad, hogy ennyire alávesd magad a dolognak. Szeretnivaló és értékes vagy, még akkor is, ha az a személy, akire folyamatosan gondolsz, nem adja meg neked, amit akarsz. Becsüld magad.

Mérleg

Ma könnyen kihozhatnak a sodrodból mások, bár abban nagy szereped van, hogy ezt kinek hagyod. Nem arról van szó, hogy figyelmen kívül kell hagynod azt, aki próbál kikezdeni téged, sokkal inkább fel kell szólalnod magadért.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy rongyosra járod a lábad, ami elég gyorsan ki tud meríteni. A legjobb lesz, ha megtalálod a munka és pihenés közti egyensúlyt és nem bánsz magaddal keményen, ha nem sikerül mindent azonnal elintézned.

Nyilas

Ha párt keresel, akkor az lesz a legjobb, ha online egy távoli városból vagy országból valóval próbálkozol, aki passzol a világutazó szellemedhez. Ha van egy vágyálmod, ne érd be kevesebbel, tarts ki az elképzelésed mellett.

Bak

A munkahely és a család elvárásai egyszerre két irányba húznak, azonban több, mint elegendő erőd van, hogy az utadba kerülő gondokat kezelni tudd. Ne kételkedj önmagadban, és ha kell, mondd ki bátran másoknak, hogy mit érzel.

Vízöntő

Vitatkozós hangulatodban leszel, ugyanakkor az jár a fejedben, hogy talán tartanod kellene a nyelvedet. Bár az érzelmeidet nem szabad visszafojtanod, van egy higgadtabb módja annak, hogy eljuttasd az üzenetedet a címzetthez? A hatékony kommunikáció azt jelenti, hogy mást is meghallgatsz.

Halak

Egy kissé kívülállónak fogod érezni magad egy csapat olyan ember társaságában, akikkel szeretnél összebarátkozni. Ahelyett, hogy próbálnál erővel bejutni valahová, nem lenne érdemesebb a saját stílusodban haladni? Ismerd fel a benned lakozó vezető szellemet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudásfája.com

loading...