Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 20. kedd – A hónap vége felé beindul minden!

Napi horoszkóp augusztus 20. kedd – A hónap vége felé beindul minden!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy érzed, hogy szívesen vagy egyedül és sokkal többre értékeled a négyszemközti kapcsolatokat. Legyen szó egy kollégáról, barátról vagy szerelmi kapcsolatról az eredmény ugyanaz: intenzív és mély egymásra hangolódás. 

Ha egyedülálló vagy, egy fontos párkapcsolat bármikor kialakulhat, de a legnagyobb valószínűsége ősz után lesz. Ha párkapcsolatban vagy, akkor a kedveseddel gyakran jártok el különleges randevúkra. Egyszerűen élvezitek egymás társaságát.

Kos

Tudod, hogyan lehet feltüzelni a körülötted lévők lelkesedését. Ahogy végigviszed a mai napod, tudd, hogy lesznek támogatóid, ha szükséged lesz rá. Kérd ki egy szakértő tanácsát, ha fontos döntés meghozatala előtt állsz, és sokkal elégedettebb leszel az eredménnyel.

Bika

Tudod, hogy mit akarsz és azon kívül másra nincs is szükséged. Lehetséges, hogy mások teljesen máshogyan fognak reagálni egy ötletre, mint te. A pénzügyek kezelése kissé érzékenyen fog érinteni. Szerencsére egy beszélgetésben könnyedén közös nevezőre fogsz jutni a másik féllel, felekkel.

Ikrek

Olyan információkat hallasz, amelyektől a hajad égnek áll. Szerencsére ilyen helyzetekben természetednél fogva azonnal teszel egy lépést hátra és addig nem vonsz le következtetést, amíg nincsenek meg a szilárd tények. Próbálj meg adekvát kérdéseket feltenni. Egy kolléga nagyon komoran viselkedik.

Rák

Egy négyszemközti beszélgetésben továbbra is egyik fontos témáról ugrotok át a másikra. Gondolkozz előre a kulcsfontosságú helyzeteket illetően és törekedj hosszú távú megoldásra. Szánj egy kis időt a munka utáni lenyugvásra. Menj el sportolni.

Oroszlán

Hagyatkozz másokra, mivel úgy tűnik, hogy a szemük most jobban a pályán van, mint a tiéd. A szavaiddal hajlamos leszel erős reakciót kiváltani másokból. Egy gyermek vagy egy rokon nem lesz annyira vidám, mint általában. Hagyd, hogy úgy viselkedjen, ahogyan neki most jól esik. Nem lehet mindig mindenkinek jó napja.

Szűz

Lehet, hogy kissé feszült vagy egy munka vagy egy közösségi feladat miatt. Egy beszélgetés után szinte azonnal képes leszel kiengedni. A tudat, hogy bármi is jöjjön, azzal képes leszel megbirkózni, le fogja tudni nyugtatni az idegeidet.

Mérleg

A játékosságod néha kifejezetten szórakoztató, de időnként előfordul, hogy szarkazmusnak tetszik. A választásod meglep másokat. Jelen pillanatban a kreativitás csak úgy árad belőled. Nem számít, hogy mennyire érzed magad a padlón, hamar rendbe fogsz jönni.

Skorpió

Az életed több területén is nyomás alatt érzed magad. Úgy tűnik, hogy pontosan érzed, mi lenne a megoldás, de a nagy kihívás igazából az lesz, hogy erről a környezetedet is meg tudd győzni. Légy hajlandó kezedbe venni a sorsodat és sokkal boldogabb leszel végeredményben.

Nyilas

Vizsgáld meg a prioritásaidat, amikor terveket készítesz. A célok teljesítéséhez szükséges gondolatokhoz most sokkal nagyobb ráérző képességed van, mint másoknak és jobb szervező képességgel is rendelkezel. A benyomásaid nagyon fontos szerepet játszanak a mai napon.

Bak

Fortuna úgy tűnik, hogy a mai napon átsegít téged bármin, ami az utadba kerül. Egy szülő vagy egy régi barát sokféle lehetőséget felsorakoztat neked. Gyakran döntesz úgy, hogy nem osztod meg minden gondolatodat másokkal és ez alól a mai nap különösen nem lesz kivétel.

Vízöntő

A képességeid ma nagy hangsúlyt kapnak. Képes leszel a nagyobb képet tekinteni és tudatos döntést hozni a jövődre vonatkozóan. Egy találkozó szokatlanul fontosnak fog bizonyulni. Engedd át magad a pihenésnek, ha arra van szükséged és ne érezz emiatt bűntudatot.

Halak

Lassíts le és értékelj egy számodra fontos személyes ügyet. Tudd, hogy mindaz, amit megtapasztalsz, a személyes perspektívád által van megformálva. Oszd meg a gondolataidat egy bizalmasoddal vagy egy olyan emberrel, akik bölcsnek tartasz. Érdekes dolgokra világíthat rá.

tudasfaja.com

loading...