Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 13. – Mérleg, Bika, Szűz, Kos, Ikrek, Halak, Rák,...

Napi horoszkóp április 13. – Mérleg, Bika, Szűz, Kos, Ikrek, Halak, Rák, Bak,Oroszlán, Vízöntő, Halak

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Bármilyen ígéretet tettél egy barátnak vagy kollégának, most ideje beváltani. Ne akarj kihátrálni belőle, mert a jó hírneved szenvedheti kárát.

Bika

Figyelmesen hallgasd, amit a családod és a barátaid mondanak a mai napon, mert még ha nem is azt fogod kapni, amire számítottál, sokat tanulhatsz a bölcs gondolataikból.

Ikrek

Egy hatalmi pozícióban lévő személy el lesz ragadtatva attól az odaadástól, amit a mai napon produkálsz és jutalmazni is fogja az erőfeszítéseidet. Ami ennél is fontosabb, akikre eddig felnéztél, kezdenek egyenrangú félként tekinteni rád.

Rák

Még a legkisebb erőfeszítéseknek is meglesz a gyümölcs az elkövetkező 24 órában, szóval ne használd a múlt rossz tapasztalatait arra, hogy kibújj a próbálkozás alól.


Oroszlán

Figyelemreméltóan sok dolgot fogsz ma elintézni meglepően rövid idő alatt, azonban arra is figyelj, hogy mik a határaid és tartsd is tiszteletben őket.

Szűz

Nagyon sokan szeretnék, hogy részt vegyél a társasági eseményeiken, de persze nem tudsz minden felkérésének eleget tenni. Válassz a szíved szerint és ne érezd rosszul magad a hoppon maradtak miatt.

Mérleg

Egy családi ügy vagy egy érzelmi probléma, amiről azt hitted, hogy már rég megoldódott, újra fel fog bukkanni, azonban most ideje volna végre biztosan lezárni. Ne akarj elbújni előle.

Skorpió

Nagy valószínűséggel sok figyelmet fogsz magadra vonzani az elkövetkező pár napban, de ne ragadtasd el magad túlságosan. Csak egyetlen személy vonzalma számít és tudod is, hogy kié.


Nyilas

Ha mindent úgy csinálsz, ahogyan az elő van írva, akkor megkapod a jutalmadat, azonban ha próbálsz kiskapukat keresni és szabályszerűtlen módszerekhez folyamodni, akkor komolyan pórul járhatsz.

Bak

Természetedből fakadóan nagyon gyakorlatias típus vagy, de vannak dolgok az életben, amelyek sokkal inkább idealisztikus hozzáállást kívánnak meg. Ha a szeretteidet teszed az első helyre, akkor nem kell aggódnod semmi miatt.

Vízöntő

A szerencse hamarosan melléd szegődik, és végre megvalósíthatod azokat a nagy horderejű terveket, amelyekről már pár hónapja fantáziálsz. Minél magasabbra törekszel, annál nagyobb lesz a sikered is.

Halak

Nem kell minden egyes pillanatban a reményvesztettséget és a pesszimizmust hagynod felülkerekedni. Azok az emberek, akik ebbe az irányba terelnek, azokat azonnal töröld az életedből. Az életed a te döntéseiden múlik.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...