Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp 05.22. Kedd – Jobb, ha elengeded….

Napi horoszkóp 05.22. Kedd – Jobb, ha elengeded….

A hosszú hétvége után bizony nehéz lesz a keddi nap mindenki számára, de nem is fizikálisan és mentálisan lesz nehéz a mai nap, hanem lelkileg! A mai nap mottója: Jobb, ha elengeded!

KOS

Fontos, hogy kimutasd a szeretetedet. Fontos, hogy ki merd mondani, hogy “szeretlek”, amikor erre van szükség. Kedden legyél elég bátor és merész ahhoz, hogy az érzelmeidről beszélj. És ne felejtsd el: ez a legnagyobb merészség az egész életben. Ez a legnehezebb kihívás, amellyel valaha szembesülhetsz. Ma bátran mesélj az érzéseidről, az érzelmeidről, bátran beszélj arról, ami a szívedben zajlik.

BIKA

Úgy érezheted, hogy olyasmit kell megtenned, ami messze túlmegy minden képességeden. Nagyon valószínű, hogy ezt a helyzetet nem te magad okoztad, mégis te vagy az, akinek meg kell oldania ezt. Fontos, hogy tudd: ez egy gyakorlat, ez egy olyan lehetőség, ami segít neked abban, hogy felismerd a valódi erődet. Ez egy olyan lehetőség, ami megmutatja neked, hogy mennyivel több vagy, mint gondoltad.

IKREK

Szükséged van arra, hogy egy olyan csapat vegyen körül, akiben megbízol, akinek szeretetet adsz, és akiktől szeretetet kapsz. Ezek az emberek már most is itt vannak körülötted. Ezek az emberek azok, akikkel nap mint nap találkozol. Igen, akkor is, ha esetleg nem érzed még ezt a mély szeretetet köztetek. A keddi napod segíteni fog abban, hogy felismerd, milyen sokan szeretnek téged.

RÁK

Kedden felismerheted a benned lévő teremtőerőt. Ma megértheted, hogy milyen mély hatással vagy a veled történő eseményekre, és megértheted azt is, hogy valóban nem történik veled semmi sem anélkül, hogy te abban közre ne működnél. Ma könnyebben döntheted el, hogy mi az, amiben nem akarsz együttműködni, és mi az, amit továbbra is meg akarsz teremteni, létre akarsz hozni magad körül.

OROSZLÁN

Ha nagyon magányosnak érzed magadat, akkor érdemes megvizsgálnod a szerelemhez fűződő viszonyodat. Fontos tudnod, hogy ha egy jó és boldog kapcsolatban élsz, az azt is jelenti, hogy nem érzed magadat magányosnak. Ha egy kapcsolatban magányos vagy, az a kapcsolatról is beszél. Ha pedig szingliként vagy magányos, akkor máris tudod, hogy mit érdemes tenned: lépj vissza ismét az ismerkedés mezejére.

SZŰZ

Sok emberért vállalsz felelősséget kedden. De fontos, hogy tisztázzunk valamit: az, hogy felelősséget vállalsz ezekért az emberekért, egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden tettükért felelősséget vállaltál. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy nekik is megmaradt a szabad akaratuk, és hogy ők is hozhatnak döntéseket. Néha olyan döntéseket hoznak, amelyeknek nem örülsz, néha pedig olyanokat, amelyeknek örülsz.

MÉRLEG

Talán félsz megírni a leveledet. Talán félsz írásba önteni a gondolataidat, talán attól félsz, hogy ha leírod a szavaidat, azzal ártasz magadnak, vagy erőt adsz a negatív szavaknak. Ezzel szemben amikor írsz, akkor egyfajta gyógyító csatornába kerülsz, egyfajta gyógyító gondolkodásmódot veszel fel. Amikor írsz, akkor sok mindent meggyógyítasz magadban, és sokféleképpen segíted magadat abban, hogy végre másképp lásd a dolgokat.

SKORPIÓ

Erős a kísértés benned, hogy feladd. Erős a kísértés benned, hogy ne menj tovább a megkezdett úton. Természetesen megteheted, hogy így döntesz. De sokkal jobban jársz, ha tovább haladsz a megkezdett úton. Jobban jársz, ha nem adod fel, itt a cél előtt egy karnyújtásnyira. Inkább ki kellene nyújtanod a karodat, és bele kellene kapaszkodnod abba, amit vagy akit ott találsz.

NYILAS

Olyan nagyon el vagy foglalva azzal, hogy mindenféle negatív kimeneteleket vetítesz magad elé, hogy észre sem veszed körülötted a pozitív lehetőségeket. Talán észre sem veszed, hogy milyen sokat jelentene az, ha nem folyton azzal lennél elfoglalva, hogy mi romolhat el, hanem ha kivételesen azzal foglalkoznál, hogy mi alakulhat jól. Épp ezért ma legalább három ügyedben képzeld el, hogy minden pozitívan alakul.

BAK 

Nem mindig érted vagy érzed azt, ami a környezetedben történik, és talán nem mindig vagy arra sem képes, hogy felfedezd a rejtett összefüggéseket. A jó hír az, hogy nem is kell ezeket mindig megértened. Nincs szükséged arra, hogy mindig egy lépéssel mások előtt járj, és hogy mindig jobban tudd, hogy mi fog történni. Mindössze arra van szükséged, hogy tudd: mindig a lehető legjobb döntést hozod meg.

VÍZÖNTŐ

Azzal, ha hátralépsz mások ügyeitől, nekik segítesz. Igen, tudom, hogy ezt eleinte nehéz megértened, és talán nem is kell megértened, talán elég, ha megteszed. Elég, ha hagyod, hogy mindenki a maga módján élje az életét körülötted, és a maga módján intézze a dolgait. Elég, ha hagyod, hogy mindenki használja a saját megküzdési stratégiáit, és elég, ha felismered, hogy nem a tieidre van szükségük.

HALAK

Kedden érdemes minden helyzetet kreatívan megoldanod. Ma érdemes a benned lévő kreativitást választanod ahelyett, hogy folyton a bejáratott eszközöket és a bejáratott módszereket választanád. Ne felejtsd el, hogy a kreativitásod a már ismert és alkalmazott elemeket építi újra, más, szokatlan sorrendben. Ne felejtsd el, hogy milyen nagy szükséged van arra, hogy az ismert képességeidből építkezz.

tudasfaja.com

loading...