Kezdőlap EGÉSZSÉG Napi 5 perces gyakorlat az álmodott feszes, formás combokért és fenékért! (videó)

Napi 5 perces gyakorlat az álmodott feszes, formás combokért és fenékért! (videó)

A téli hideg zimankós időjárásban, kinek van kedve jó melegen felöltözni, és elindulni a konditerem felé? A legtöbb esetben testedzés, és a fogyókúra pont ennél a gondolatnál el is akad. Ha neked is az a problémád, hogy nem tudod elvonszolni magad a konditeremig, akkor az alábbi, otthon végezhető gyakorlatokat próbáld ki.

 

 

 

A legjobb fenék, és comberősítő gyakorlatok elvégzése alig tart többet, mint napi öt perc. Annyit igazán szánhatsz magadra. Számold csak össze, mennyi időt töltesz naponta a Facebook előtt görnyedve. Nyugodtan otthon, kis területen is e lehet végezni az alábbi gyakorlatokat. Nagyon hatásosak, hiszen megmozgatják az összes izmot, és beindítják a zsírégetést. A guggolások, és kitörések kombinációjából álló gyakorlatsor erősíti, és izmosítja a feneket, úgy, hogy közben sikeresen lefarag a comb, és a has méretéből is.

Napi szinten rendszeresen végezzük, kitartóan, ne hagyjunk ki hosszabb időt tornázás nélkül, és akkor legtöbb három héten belül már látni fogjuk a szemmel mérhető átalakulást. Az eredmény azonban akkor lesz az igazi, ha közben táplálkozásunkon is változtatunk. Együnk sok gyümölcsöt, és zöldséget, amennyire csak tudjuk, mellőzzük a szénhidrátot, cukrot és a húst is. Ne feledkezzünk el, hogy a napi két liter folyadék elfogyasztása már egy fél siker.

napi 5 perc az álmodott feszes combokért és fenékért

Nézzük meg a videót, és gyakoroljuk rendszeresen. Akár napi kétszer is elvégezhetjük a gyakorlatokat. Készítsünk egy féllitres üvegbe vizet, tegyük le magunk mellé, így bármikor kéznél lesz ha megszomjazunk. A jó benne az, hogy a szomjúság oltásán túl, a napi vízszükségletünket is pótoljuk.

A tornázáshoz válasszunk kényelmes, és ne túl meleg ruházatot, különben, ha kényelmetlenül érezzük magunk, gyorsan türelmetlenné válunk, és abbahagyjuk. Jó ötlet lehet az is, ha barátnőinkkel együtt tornázunk, így sokkal nagyobb lehet a motiváció, és a kitartás.

Szerző: tudasfaja.com

loading...