Kezdőlap AKTUÁLIS Nagyon rossz hír jött Borbás Marcsi rajongóinak

Nagyon rossz hír jött Borbás Marcsi rajongóinak

Nagyon fog hiányozni.

 

Idén karácsonykor véget ér sokak kedvence, a Gasztroangyal című műsor, s legalább egy évig nem is tér vissza a Duna TV képernyőjére. Jó hír is van, másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve műsoron marad, illetve az sem lehet közömbös a rajongóknak, hogy férjével közös cégük egy új online portált indít, az Egy.hu-n pedig Marcsi is saját műsorral jelentkezik majd.

Forrás: Forbes

Borbás Marcsi 1995-ben bemondóként kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál, ahol később olyan műsorokat vezetett, mint a Játék határok nélkül, a Szombat Este című zenei műsor Rózsa Györggyel, a Zeneszombat, a Naprakész és a nagy sikerű Főtér című országjáró magazin. 2002-ben csatlakozott a frissen alakult Hír TV stábjához, 2011-ben azonban visszatért a köztévéhez, ahol Gasztroangyal című műsora hamar az egyik legnépszerűbb műsorrá vált.

A Gasztroangyal most, idén karácsonykor véget ér. Hogy mi lesz a sorsa, azt nem tudni, a Forbes magazin azt írja, Borbás Marcsi egy év türelmet kért a köztévétől, 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését.

A Gasztroangyal epizódjainak elkészítése sok időbe és energiába kerül, a műsorvezetőnő pedig a közeljövőben új projektjére kíván koncentrálni: férjével közös cégük, a Stratcomm Kft. Egy.hu címmel egy új online portált indít cikkekkel, videókkal, amin Borbás Marcsi is saját műsorral jelentkezik.

loading...