Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy titkok derültek ki Kulcsár Edina második terhességéről: sokként érte a fiatal...

Nagy titkok derültek ki Kulcsár Edina második terhességéről: sokként érte a fiatal párt a hír!

Őszintén beszélt második terhességéről Kulcsár Edina, aki nem tagadja, hogy sokként érte őt, hogy ilyen hamar érkezik Medox kistestvére.

 

Kulcsár Edina és férje, Szabó András, azaz Csuti hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedtek, ahol az egykori szépségkirálynő második várandósságáról beszélgettek Orosz Barbarával és Istenes Lászlóval. Mint azt a Blikk is megírta, Kulcsár Edina a múlthéten számolt be arról rajongóinak, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt, ezt pedig egyéves kisfia, Medox is nagy örömmel fogadta.

Mint elmondták, alapvetően mindig is két babát terveztek, és már azt is tudják, mi második babájuk neme, de ezt nem árulták el, jóllehet Istenes László ezt mindenáron ki akarta szedni a házaspárból. Kulcsár Edina azt is elmesélte, hogy egy MR vizsgálat előtt derült ki, hogy ismét várandós, ám ez először sokkolta őt – vette észre a Life.hu.

– Első körben hazudnék, ha azt mondanám, hogy kicsattantam a boldogságtól, mert egy ilyen sokként ért az, hogy ilyen korán jön. Nagyon szerettük volna mindezek ellenére, és azt is szerettük volna, ha nem nagy a korkülönbség, de nem ennyire. Amikor ez megtörténik az emberrel, azt hirtelen nem tudja hova tenni – mondta Kulcsár Edina.

 

Forrás
loading...