Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Nagy felismeréseket hoz a szerdai telihold: Hol van az igazság?

Nagy felismeréseket hoz a szerdai telihold: Hol van az igazság?

A mostani Telihold habár nem érzelmi énünket érinti legérzékenyebben, mégis nagyon jelentős hatású lesz. Gondolataink, belső igazságunk teljesen megváltozhat a napokban a tudomásunkra jutó új információk alapján.

 

 

 

 

Telihold idején a Nap és a Hold szembenállásba kerülnek, így két teljesen ellentétes pólusú energia feszül egymásnak. November 25-én ez a Nyilas és Ikrek jegyekben következik be, azaz egyértelműen gondolati síkon ér minket a „válság”. Ráadásul ez alkalommal további konfrontációk is várhatóak, melyeket kezelnünk kell! Ugyanis a Nap mellé szegődik útitársul a filozófikus hangulatban lévő Merkúr és a szigorú, korlátozó Szaturnusz is, melyek szintén kontrasztosan hatnak a Holdra. Majd a Szaturnusz alig 1 napon belül feszült viszonyba kerül a Neptunusszal, ezáltal összeütközést hozva a realitás és elképzeléseink között… Ami nem csak mostanra, de egész jövő évre, 2016-ra is tartogat megoldandó feladatot mindannyiunk számára.

Tehát ezúttal szembekerül egymással a lelkesedéstől túlfűzött Nyilas Nap és az intellektuális Ikrek Hold. Így a Hold élénk, szinte féktelen mentális impulzusokkal ajándékoz meg minket: a mozgás, a kommunikáció, a kapcsolatteremtés és a tanulás iránti vágy bizonyára erősen megjelenik bennünk. Vagyis a szavak és az új információk segítségével sokkal gyorsabban dolgozhatjuk fel a régi sérelmeket, mint bármikor máskor. Szeretnénk most hirtelen annyi új dolgot megismerni, amennyit csak lehet. Azonban a töménytelen mennyiségű információ kezelésével már akadhat némi problémánk…

Egyrészt, mivel a Nap-Szaturnusz-Merkúr együttes felteszi nekünk a kérdést: „mi az igazság a nagy szavak mögött?” Ideológiáinkat tekintve – legyen ez a gazdasággal, politikával, vallással vagy bármilyen más területtel kapcsolatos – bűnösség érzés és félelmek törhetnek elő. A Szaturnusz pedig kőkeményen szembesít minket a valósággal, az igazság súlyával. Míg a Neptunusz rásegít, hogy ebből a káoszból nehezen lássuk meg a kiutat s közben azt súgja nekünk: „kövesd a megérzéseidet!”

Mivel az Ikrek-Nyilas gondolati tengelyen jön létre a kérdés, így fontos, hogy az igazságot magunkban, ne a külvilág nézeteiben találjuk meg. És talán még fontosabb, hogy el tudjuk mondani, miért is hiszünk épp ebben a dologban vagy ideológiában. Ugyanis ha hiányzik az indoklás, akkor talán csak egy új elképzelés fogságába estünk a valódi igazságunk megtalálása helyett.

f1fdab10a96f544d7b3c6f55b53417c1784d9221

A mostani nemzetközi eseményeket tekintve egyértelműen ellenállásba ütközik (majd) minden új ötlet. Nehéz lesz egy teljesen újszerű megoldást kivitelezni, még akkor is, ha maga az elképzelés kiváló lenne. A határok fizikai és szellemi szinteken is összemosódnak, a Neptunusz még jobban „elködösíti”a felelőtlen nyitottság és a korlátozó, félelmekkel teli zárkózottság közötti választóvonalat.

Megoldást legfőképp a mérsékelt megnyilvánulások és kiegyensúlyozott diplomáciai kapcsolatok hozhatnak. Fel kell hagynunk a tisztán fekete vagy tisztán fehér látásmóddal, mert csak a középúton, az „ez is- az is” megoldásokkal juthatunk előrébb. Mert amit látunk, hallunk mástól, vagy a médiában, az vajon a teljes igazság? Vagy csak egy része annak?

Sikeres keresést kívánok Mindenkinek!

Sebestyén Ági – pozitivkisugarzas.blogspot.hu

loading...