Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy bejelentést tett Majka! Minden rajongót sokkolt a hír!

Nagy bejelentést tett Majka! Minden rajongót sokkolt a hír!

Zenei és tévés karrierje egyaránt az egekben van, nem csoda, hogy elégedett az életével Majka. Természetesen ebben szép családja is közrejátszik. Sőt, kétség sem fér hozzá, hogy utóbbi az első, ezért hogy ne töltsön távol túl sok időt Hajnitól és fiaitól, kétszer is meggondolja, milyen munkákat vállal el.

– Nem akarom, hogy a családom igya meg a levét annak, hogy folyamatosan melózok. Imádok velük lenni, Marián és Olivér is hatalmas arcok. Az anyjuk szokta mondani, hogy míg a fiúknak ő jelenti a kaját, én a játékot, és ebben van valami – meséli Majka mosolyogva a HOT magazinnak, és azt is elárulta, családján túl a saját életében is meghúzza a határt, már nem csinálja azt, mint pár éve, azaz nem hajtja ki magából az utolsó szuszt is. Odafigyel magára, rendben van.

A jövőről is őszintén beszélt. Nemrég tett egy kijelentést, hogy a családjával valamikor majd Amerikába költöznek. Mint magyarázza, erről a tervről esze ágában sincs lemondani:

– Nem gondoltam meg magam Amerikát illetően, egyszer majd fogjuk magunkat a családdal, és itt hagyunk csapot-papot. Ahhoz azonban, hogy kint élhessünk, legalább olyan jó színvonalon,mint itthon, rengeteg pénz kell. Évek óta tudatosan gyűjtögetek az amerikai életre...

De amíg ez bekövetkezik, rajongói kiélveznek minden percet, amit a tévében vagy a konceerteken kapnak a sztártól.

Forrás

loading...