Kezdőlap AKTUÁLIS Most nem lennénk Meghan Markle helyében. Úgy rendre teremtette a palota, amilyenre...

Most nem lennénk Meghan Markle helyében. Úgy rendre teremtette a palota, amilyenre még nem volt példa eddig

Tettek róla, hogy többé egy kihágás se legyen!

A palota komoly lépéseket tett, hogy a jövőben ne fordulhasson újra elő, hogy Meghan hercegné valamilyen formában eltér a palota szigorú szabályzatától. Egy royal benfentes tájékoztatta a thesun magazint, hogy ezentúl figyelik Meghan minden lépését, és az esetleges jövőbeli kihágásoknak meg lesz az ára.

“A palotában, illetve a royal családban világos szabályok és világos hierarchia van, amit minden tagnak be kell tartania!”

Ebbe az olyan családi belviszályok sem férnek bele, mint ami nemrég kiszivárgott a médiában a két hercegi pár között. Jobban mondva tudatták Meghannal és Harryvel, hogy a palotában a rangsor a következő:

Az első helyen áll a királynő, azután Károly herceg, majd Katalin és Vilmos, és csak ezután következnek Harry és Meghan. Más szavakkal, ha akár Vilmos hercegék kérik meg a sussex-i royal párost valamire, akkor annak is kötelességük megfelelni, és ez nem vita tárgya. Ezt most a palota nyomatékosan tudatta is a párral.

Archie születését követően biztosra mennek, hogy mindenki betartsa a palota szabályait, és hogy ne alakuljon ki egy “saját állam” a frogmore-i birtokból. Ennek érdekében lépéseket is tettek, és most szigorúan ellenőrzik Meghan és Harry minden monzdulatát, kiemelten a hercegnéjét.

“Meghan hercegné életét nagyon bonyolulttá tudjuk tenni, ha nem fogadja el, hogy a palotában máshogy intézzük a dolgainkat, és senki nem mehet csak úgy a saját feje után.”

Az utolsó csepp a pohárban a szülés körüli vita volt, amin Meghan Markle szintén a hagyományokkal szakítva esett túl. Ebből olyan komplikációk adódtak, mint például, hogy a palota 13:49-kor bejelentette, hogy a hercegné szülése elindult, majd 50 percre rá Meghan és Harry kiposztolta a saját instagram oldalukon, hogy megszületett gyermekük délelőtt 5 óra 26 perckor.

Ez azt a látszatot keltette, hogy a királyi család nincsen összehangolva.

Figyelmeztették a hercegnét, hogy a “palota gépezete egy olyan erő, amivel számolni kell!”

Thesun

loading...