Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Most megtudhatod ki voltál előző életedben!

Most megtudhatod ki voltál előző életedben!

Mindenki kíváncsi a sorsára, sokan hisznek az előző és a következő életben. Az, hogy mivé válunk a személyiségünk határozza meg, így a kínai horoszkóp képes megmutatni azt, hogy mik leszünk következő életünkben.

Patkány

Következő életedben egy gazdag személy leszel, aki ahol csak tud, segíteni fog mindenkin. Mivel jó lelkű vagy és szívesen megosztod az örömeid másokkal, ezért abszolút nem lesz rád jellemző a fukarság vagy irigység. Egy igazi jó ember leszel, akit imádni fognak az emberek, mert a sok pénz ellenére tudod majd hol a helyed és nem felejted el honnan indultál.

Bivaly

Következő életben kétféle lehetőség van, ha az a kérdés ki leszel. Vagy egy tanár leszel, vagy a hittudományi ágon belül pap vagy szerzetes. Egy talpraesett személyiség vagy, aki nem csak saját maga mellett áll biztos lábakon, hanem mások mellé is ugyanilyen határozottsággal tudsz állni. Egyfajta belső hang irányít téged abban, hogy boldoggá tegyél másokat.

Tigris

Hivatalos személy leszel, mentős, tűzoltó vagy rendőr. Mivel bátorságod nem ismer határokat, ezért következő életedben olyan szerepbe bújsz, ahol te lehetsz az elesettek megmentője. Igazi Superman leszel, bármelyik szakma is lesz a tiéd, ez ugyanis a te életfeladatod, hogy megments másokat.

Nyúl

Sajnos a névhez adódóan félénk, visszahúzódó természet vagy, sokszor szűkszavú, és ez lesz rád jellemző következő életedben is. Mivel saját félelmeidet nem vagy képes leküzdeni, és az elszenvedett sérelmeket nem tudod megemészteni, ezért te a következő életedet újra kezded majd, mert ebben az életben sok lezáratlan ügyed lesz, ami miatt újra kell élned az egészet.

Sárkány

Sikeres karriert  futsz majd a következő életedben,talpraesett vagy és céltudatos. Amit kitűzöl magad elé, azt tűzön-vízen át, de eléred, minden akadályt leküzdesz. A pénzügyi, kereskedelmi életben fogsz dolgozni, ahol a ranglétra felső fokán állsz majd.

Kígyó

Mivel az erotikus kisugárzásod a legerősebb, így a következő életedben a külsőddel kapcsolatban sikeres emberré válhatsz. Egy híres színész vagy színésznő, de akár egy világhírű modell is lehet majd belőled. Mindenki elismeri majd szépséged és az egész világ a lábaid előtt hever majd.

Akármilyen boldog is légy a párkapcsolatodban, képtelen vagy hűséges maradni, ezért következő életedben akár boldog leszel, a hűtlenség nem a legjobb tulajdonságaid közé tartozik majd. Mindez természetesen rajtad is áll. Ha nem szeretnél ilyen személlyé válni, akkor ebben az életedben megteheted, hogy változtatsz a hozzáállásodon.

Kecske

Pszichológus leszel következő életedben, ugyanis szeretsz az emberekkel törődni, szereted a helyes útra terelni őket. Elsődleges célod mindig az, hogy először megoldd mások problémáját és csak azután térsz át a sajátodéra.

Majom

Egy igazi mosolygós ember vagy, aki a legszomorúbb helyzetekben is képes jókedvre deríteni bárkit. Következő életedben ezért a sors megmutatja számodra, hogy nem csak móka és kacagás az élet, szembe állít majd téged az igazán nehéz feladatokkal.

Kakas

Következő életedben egy nagyvállalat feje leszel, barátokra és bizalmasokra vágysz majd. A legnagyobb feladatod az lesz, hogy tanulj meg bízni másokban és engedd, hogy az emberek közeledjenek feléd, mert akkor magányosan éled majd az életed.

Kutya

Lehetsz pénzügyi tanácsadó, pap, pszichológus, a legfontosabb, hogy tudj másokon segíteni. Nagyon jó hallgatóság vagy, akihez mindenki tudja, hogy bármikor fordulhat, ha baj van.

Disznó

Igazi társasági ember vagy, csak akkor érzed magad jól, ha emberek között lehetsz. Mindig ragaszkodsz ahhoz, hogy legyen valaki melletted, ami nem helyes, ezért következő életedben olyan feladatot kapsz, amiben megtanulod hogyan kell egyedül élned, és hogy lehetsz egyedül is boldog.

szerző:tudasfaja.com

loading...