Kezdőlap AKTUÁLIS Most érkezett! Schobert Norbi és Réka üzent külföldről, még Orbán Viktornak is

Most érkezett! Schobert Norbi és Réka üzent külföldről, még Orbán Viktornak is

Napok óta Schobert Norbi nőket érintő kijelentéseitől zeng a közbeszéd. Ismert, az volt a mondanivalója magva, hogy a házasságok felbomlásáért azok a nők felelősek, akik a szülés után elhíztak. Most Rékával elutazott pihenni Ausztriába. nem menekültek, ez két hónapja tervezett út volt. És most üzentek onnan. nem is akármit.

 

A legújabb videón nem látszik, hogy a pár különösebben maga alatt lenne attól, hogy hideget-meleget kapnak a kommentelőktől, mióta Norbi kifejtette véleményét. A videó, amit egy osztrák hüttében vettek fel, kicsit olyan, mintha még rá is akarna tenni egy lapáttal az általa zseniális marketingfogásnak tartott balhéfolyamon. (Amúgy van valami ez utóbbiban, mivel elérte, hogy mindenki róla beszéljen. Itt szavazhat, mit kellene Norbinak tennie)

Szóval, a hüttében isznak egyet az országra, az osztrák hegyi vendéglátóhely magyar alkalmazottaival közösen, sőt, üzennek Orbán Viktornak is valami furcsát. A videón szereplő egyik pincér Norbi felkérésére Orbán Viktornak üzen: megköszöni a CSOK-ot, meg a hétszemélyes autót… Isten óvja a hazát! – köszön el Norbi.

Szürreális az egész:

 

Amúgy hókorcsolyáznak, jól érzik magukat:

 

loading...