Kezdőlap AKTUÁLIS MOST ÉRKEZETT! Rosszul lett Kozsó, aggódnak érte a rajongók!

MOST ÉRKEZETT! Rosszul lett Kozsó, aggódnak érte a rajongók!

Ijedséggel indult Kozso (54) szombat esti fellépéssorozata, mert rosszullét miatt nem tudott időben színpadra állni a II. Győri Retró Fesztiválon. Ekkor ugyanis még hordágyon feküdt az öltözőjében, ahol a mentők ápolták.

– Sajnos Kozso picit rosszul lett, de szakszerű ellátásban részesül. Úgy tudom, hamarosan érkezik – tájékoztatta a közönséget a műsorvezető Kónya Attila, majd a rendezvény lemezlovasa zenéléssel hidalta át a várakozást. Óriási volt az üdvrivalgás, amikor negyedóra múlva Kozso végre megjelent.

Közösségi oldalán szomorkodott a szamuráj.

“Sajnos nem indult egyszerűen az este, de már jól vagyok. Köszönöm az aggódást!” – fogalmazott Kozso, miután Győrből elindult Veszprémbe a IV. Retronic Fesztiválra, ahol éjfélkor lépett színpadra. Hajnali 3-kor fejezte be a hakniturnét a csornai kempingben megrendezett „Emlékek éjszakája” retró buliban. Savazó kommentre reagálva menedzsmentje leszögezte, nem drogozás miatt lett rosszul. – Kozso nem használ semmilyen kábítószert, soha nem is használt. Sőt, alkoholos italt sem fogyaszt. Teljesen más okból kellett orvoshoz fordulnia – fogalmaztak a közösségi oldalon.

A Blikknek a rendezvény főszervezője elárulta, ők is megijedtek, amikor az énekes jelezte, baj van.

– Az egészségi probléma jellegéről nem adhatok tájékoztatást, de azt elmondhatom, az Ámokfutók-produkció asszisztense érkezésükkor jelezte, Kozsónak szüksége lenne a helyszínen kötelezően jelen lévő mentőorvos és szakápoló segítségére. Intézkedtünk, és meg is kapta a szükséges ellátást – tájékoztatott Föőr Gábor, a rendezvény főszervezője.

– Sokan csak az Ámokfutók miatt jöttek. Nagy megkönnyebbülés volt, amikor az asszisztensétől megtudtam, rendben lesz, de kicsit még várni kell – vázolta a főszervező.

Kozsót is kerestük, de lapzártánkig nem reagált. Bennfentes forrásból úgy értesültünk, a veterán popsztárnak felment a vérnyomása, és szédelegve érkezett a győri helyszínre. Nem ez volt az első ilyen eset. Négy éve 190-es vérnyomással került kórházba, miután sződligeti otthonában rosszul lett, pár hónappal azután, hogy laparoszkópos agyműtéten esett át.

Két agyvérzése volt korábban

2011 márciusában érkezett a szörnyű hír, ami után Kozso fél évig színpadra sem lépett. – Két agyvérzésem volt, de utána még három éven át éltem időzített bombával, azaz értorzképződménnyel a fejemben. A 2014-es műtétsorozat volt a legkockázatosabb, amit valaha vállaltam. Ottmaradhattam volna – magyarázta a Blikk tavalyi interjújában Kozso, akinek beszélni is újra kellett tanulnia, 2015 nyarán pedig súlyos autóbaleset érte az USA-ban. Gerinctörést szenvedett, de abból is felépült.

Forrás

loading...