Kezdőlap AKTUÁLIS MOST ÉRKEZETT! Frissítették az előrejelzéseket, ilyen lesz az időjárás jövőhéten!

MOST ÉRKEZETT! Frissítették az előrejelzéseket, ilyen lesz az időjárás jövőhéten!

Egészen érdeseken alakul az elkövetkezendő pár nap időjárása, ugyanis dél felől meleg levegő érkezik, aminek köszönhetően a jövő hét elején akár 15 fok is lehet.

 

Szombaton kezdetben előfordulhat újabb eső vagy zápor, majd fokozatosan csökken a felhőzet, és egyre nagyobb területen süt ki a nap. Délelőtt az ÉNy-i, délután a DNy-i szél élénkül meg. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap, a reggeli órákban párás időre lehet számítani, később változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel. Reggel 0, délután 9 fok körüli értékeket mérhetünk. Csak néha lesz élénk a déli szél.

Hétfőn és kedden általában kevés felhő lesz az égen, a nap több órára kisüt. Csapadék nem valószínű. Az erős déli széllel még enyhébb levegő érkezik a Kárpát-medence térségébe, ezért az ilyenkor megszokottnál jóval melegebb lesz. A hőmérséklet reggelente 2 és 9, délutánonként 10 és 15 fok között alakulhat.

Szerdán változóan felhős időre van kilátás, eső nem várható. Reggelre többfelé képződik köd, mely napközben feloszlik. Marad a 12-13°C körüli enyheség.

Forrás

loading...