Kezdőlap AKTUÁLIS Most érkezett a borzalmas hír! Érthetetlen balesetben elhunyt a híres fiatal filmes...

Most érkezett a borzalmas hír! Érthetetlen balesetben elhunyt a híres fiatal filmes – az egyik legjobb volt a szakmájában

Munka közben érte a baleset, hiába tettek meg mindent, nem tudtak már segíteni. 31 éves volt.

 

Fernando Garfella Palmer neve ismert a szakmájában, a legjobbak között tartották számon. Olyan búvár és aktivista volt, aki merülve, a víz alatt készítette a dokumentumfilmeket. A 31 éves spanyol férfi munka közben vesztette életét egy merülés alkalmával. Még nem értik, mi okozta pontosan a halálát, de hiába tettek meg érte mindent, már nem tudták megmenteni az életét.

Mallorca szigete mellett merült a víz alá, olyan területen, amit nagyon jól ismert már. A barátnője jelezte, hogy valami probléma van, ami után egy másik búvár sietett a segítségére. A mentőakció nem sikerült, a közbelépő búvárt azonnal kórházba szállították a hirtelen nyomáscsökkenés miatt bekövetkező károsodások miatt. Ezután már a mentőhelikopter is megérkezett, de csak a férfi élettelen testét tudták kiemelni a vízből. Még senki nem tudja pontosan, hogy mi történt.
Fernando Garfella a víz alatti fotózásnak és videózásnak szentelte az életét, és elképesztő szépségű és értékű felvételeket készített. Mindemellett elkötelezett természetvédő is volt, aki kampányolt a vízi világ megmentése mellett, például szószólója volt a halászok által vízben hagyott hálok eltávolításának a tengerből.

Az egyik legjobbnak tartották a szakmájában.

VIDEÓK:

 

tellerriport

loading...