Kezdőlap AKTUÁLIS Most derült ki: erről is le kellett mondania Harryért Meghan hercegnének

Most derült ki: erről is le kellett mondania Harryért Meghan hercegnének

MEGOSZTÁS

Külső szemlélőként úgy tűnhet, Meghan hercegné elképesztően jól járt azzal, hogy Harry herceg felesége lett, hiszen élete végéig anyagi biztonságban, luxusban élhet, bármilyen méregdrága ruhát és ékszert megkaphat, és túl sokat már dolgoznia sem kell.

A mesébe illő szerelemért és gazdagságért azonban fontos dologról kellett lemondania. A brit királyi család tagjaként nem politizálhat, nyilvánosan nem fejtheti ki, mi a véleménye egyes politikusokról. Angliában soha nem szavazhat, hiába lett belőle az esküvő után brit állampolgár. A királynő családja számára ugyanis ez tilos – írja a Cosmopolitan.

Mindez nem lenne olyan izgi, ha nem tudná mindenki, hogy Meghan a színészi karrierje mellett nagyon sokat foglalkozott a politikával. Még most, az első Harryvel közös hivatalos útjukon sem bírta megállni, hogy legalább egyszer ne említse meg, mennyire fontos, hogy a nők szintén rendelkezzenek szavazati joggal világszerte.

Jelenleg kettős állampolgár, vagyis az Egyesült Államokban élhetne a szavazati jogával. A szakértők mégis azt gondolják, hogy ha napokban lezajlott időközi választásokra nem ment el, mert attól tartott, az rossz fényt vetne rá most, hogy már hercegné.

(Cosmopolitan)

loading...